IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пепи, обръщам се персонално към теб, понеже си гуруто на КРЗ-то.
    В какъв ценови диапазон ще е обратното изкупуване? Защото в нито едно съобщение не срещнах тази информация.

Коментар

• То както е тръгнала работата, дали за шефовете на КРЗ-то ще останат 3 % за обратно изкупуване не е много сигурно ! :-)

Коментар

• Научиме на още тънкости от занаята! Що е туй конфитюр и къде там пише за мутретата от ТИМ?
        Щот аз неук и на врачки ходя, на боб фърлям и на кафе и карати ми гледат!

Майтап да става!

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
          Пич, как разбар бе?
          Да не би на боб да си гледал?
          Ти с такива примитивни методи ли работиш? Аз имам по-модерни - работя с компютър А там пише кои са посредниците по сделките.

Коментар

• Пич, как разбар бе?
            Да не би на боб да си гледал?

Коментар

• Пичове, май тимаджиите влизат в Одесос

Коментар

• Опаааа!!!

Коментар

• ИНВЕСТОРА или БФБ публикувала ли е инф за условията м/у КРЗ-то и ИХЛБЛ за прехвърляне на акциите от Булярд АД , защото на мен нещо ми се губи такава инф, знае ли някой ???. ;-)

Коментар

• Пламене, кажи нещо, да не си глътна езика след вчерашната сделка. хи хи хи хи хи Да не е решил някой да превзема любимото ми КРЗ. ;-) :-)

Коментар

• Ха, стана ми интересно
                      Продавачът ХВАР ли е или пакистанци, локейшнати в Англия, или няма разлика между двете

Коментар

• Според мен продавач е ХВАР, но по интересно е, кой е купувача??? ;-)

Коментар

• Мерси!
                          А предполагам е рано да се знае кой реално стои зад сделката?!

Коментар

• Реал купи, Наба продаде
                            Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко
                              Кои бяха страните по сделката днес?
                              По мои сметки минаха 12.2% от капитала на дружеството.
                              Наба Инвест и Реал Финанс
                              Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Кои бяха страните по сделката днес?
                                По мои сметки минаха 12.2% от капитала на дружеството.

Коментар

Working...
                                X