IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• към експертите

Стойко, много си хитър :-) Искаш да си купиш ин-дъ-мъни опция, която струва 80-90 лева само за 20 :-) Няма такива балъци! :-)

Коментар

• Ла Сейл

Не ми обяснявай как се формира цена на опция.
      Аз предлагам на разбирачите да изкарат някой лев 'безрисково' според тях.

Коментар

• към експертите

Аз може да съм лейка, но ти очевидно от опции не разбираш, защото тая цена дето я каза, отива повече на ПУТ опция със същите параметри. Но тъй както, както вече изяснихме, че ти едва ли си търгувал опции през живота си, няма как да го знаеш това. Може да си прочел нещо в някой учебник, но на истинския пазар е по-различно. Жив, здрав!

Коментар

• към експертите

Стоико, вече ти написах защо ставаш за смях. Връщай се над учебниците.

Коментар

• към експертите

Трябва да си голям лейка за да ме питаш каква опция купувам.
            И все пак ще уточня.Купувам кол със страйк 240.Плащам 20 леава на акция.Падежа-по избор на балъка.
            до 12 месеца.
            нищо не съм казал за това къде и как ще поскъпне.Казвам че КУПУВАМ.

Коментар

• към експертите

Трябва да си голям лейка за да ме питаш каква опция купувам.
              И все пак ще уточня.Купувам кол със страйк 240.Плащам 20 леава на акция.Падежа-по избор на балъка.
              до 12 месеца.

Коментар

• към експертите

Смятащ, ако Бигчо искаше да ме удуши до 2007г. нямаше да купува по 330, щеше да си държи ордерите на 220 :-) На мен или на който и да е друг в Бг той не може да си продаде акциите по простата причина, че нямаме толкова пари! Единственият му шанс са Адвент или други големи инстутционални инвеститори!

Коментар

• към експертите

Забележка
                  доказано е че инженерчетата са добри трейдъри и анализатори, защото имат аналитични способности за разлика от голяма част от икономисчетата. А има инж. като мен които са и икономисти, а едното + другото = разбиращ мениджър.

Гаро с голяма доза вероятност може Бигчо да те души бавно и мачително до 20 фвруари 2007. Защото аз и една стотинка не бих сложил към акцийките на който и да е псевдо акционер.
                  А големите се нуждаят от тълпа за да си пребират профитите и за съжаление Гаро ти трябва да играеш тази роля, а не Адвент.

Коментар

• към експертите

Стойко, по-долу отговорих на твоята "оферта" - ти в миша дупка от срам ли се скри?

Коментар

• към експертите

При изтъргуван обем от 36 938 броя книжата на Оргахим АД – Русе поскъпнаха днес с 4,52% до средна цена от 36,99 лв. Най-високата цена на акция в днешната сесия достигна 37,94 лв., което е абсолютен максимум за дружеството. Офертите в края на търговската сесия останаха на нива от 36,10 лв. купува и 37,94 лв. продава.

“Днес беше продаден голям пакет от около 36 000 акции, който беше последната спирачка пред по-голямото повишение на цената. В момента коефицентът цена/печалба на Оргахим е 4.2, което е от най-ниските в индекса. Балансът показа тройно повишение на печалбата спрямо третото тримесечие на 2004 г. (от 1.5 на 4.4 млн. лева), така че това и липсата на повече големи продавачи ще тласне цената нагоре”, каза за Investor.bg Владислав Панев, ИД КД – Пеликан АД.

Коментар

• лошо - БТК е изнесла 3-ти GSM в отделна фирма!

Скептика, Гаро е абсолютно прав и ако не го разбираш си е твой проблем! Аз също смятам, че трябва да изчакаме болшинството от инвеститорите да си реализират печалбата и след това постепенно или рязко :-) акциите ще се покачат до доста по високи нива!

Коментар

• към експертите

Стойко, ако говориш за кол опция, никой няма да ти продаде такава опция за 20 лева на акция, поради простата причина, че в момента тази опция american style струва поне 90 лева, а ти искаш за 20
                          Ти някога търгувал ли си опции?

Коментар

• лошо - БТК е изнесла 3-ти GSM в отделна фирма!

Stoiko kak puk smetna 4e niakoi 6te si gubi vremeto s tebe i s tvoite mijavi resursi (ako vuob6te ima6 takiva).
                            Ako si imal dostatu4no akul i si iskal da si kupi6 akcii na BTK horata za tova napraviha aukcion, 6tiaha da ti izleznat okolo 210 lv. A puk ako si re6il da se pravi6 na interesen s tia opcii 6to ne predloji togava opcia ti da kupi6 akcii sled dva meseca na 350-380 lv. Nali cenata do togava 6tiala da stane 400-500 lv. Ne se surdi, tia prostotiata po horata hodela ne po durvetata

Коментар

• към експертите

Забележка, направи по добър (и успешен :-) ) анализ от мен и тогава ще си говорим! :-)

Коментар

• към експертите

State, всички пазари по света се движат от големите играчи. Изобщо не е важно как играят и какво мислят болшинството от дребните играчи!
                                Професионалните инвеститори (дребни или големи) винаги се опитват да предвидят бъдещето поведение на болшинството от големите играчи.
                                В Бг този играч и един и много голям! Докато той купува аз няма да продавам :-) Ще продам (евентуално) чак тогава, когато и той реши да си продаде акциите на друг голям инвеститор! Щом Биг Мама е на далавера от акции на 330, аз също ще бъда на далавера :-)

Коментар

Working...
                                X