IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТК (5BT / BTC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За БТК

Не е последните 2 седмици. През 2 седмици се чупят откакто ги пуснаха. И като се счупят изключват съпорта.
    А конкурентите са добре. Ако незнам какви са били кварталните ти LAN-ки и кабеларките, но ти гарантирам, че и двете за 50 лв./месец ще ти предложат много добър нет. Но ако аз бях акционер на БТК и аз щях да се мъча на ADSL. А съйо и ако бях от по-малко градче.

Като си ползвал битекс ти е било на дайл-ъп замислял ли си се че не са ти виновни битекс а бтк с смотаните аналогови постове позволяващи максимум 33,6 kbps? И прекъсващи през 5-10 мин.

Коментар

• За БТК

Железен си!!!!!

Коментар

• За БТК

От 8 години ползувам интернет.Какви ли смотани провайдери не съм ползувал.
        То не беше Битекс,то не бяха разни нетове.То не бяха ЛАН-ове.И кво ли не още.БОКЛУК.
        Добре че се появи този ADSL та се оправиха нещата.
        И мен ме дразни това че се чупят последните 2 седмици.Чух че нещо променяли в системата.
        Но като знам останалите доставчици какво предлагат.Не ми се и мисли за сравнение.

Коментар

• За БТК

Само БТК предлага ASDL

Коментар

• За БТК

e monopola ne e li samo vurhu ADSL connector-a(telefonnata rosetka i spliter-a koito razdelya signalite)? inache mozhe razlichni provider-i da dostavyat ADSL polzvaiki infrastructurata na BTC, ili burkam?

Коментар

• За БТК

Като има конкуренция цените падат а качеството се покачва.
              В БГ при ADSL няма конкуренция. Конкуренция има при кабеларките. на евротурсат например има над 10 доставчика на Интернет...

Коментар

• За БТК

nene, za tova moga ot lichen opit da kazha, che e knogo dobre :-))) moga samo da preporucham. da ne govorim, che cenite padat li padat, a providerite predlagat vse poveche services.

Коментар

• За БТК

Е значи не си в БГ тук е от 1

Коментар

• За БТК

cable, ADSL imam ot 3 godini:-)))

Коментар

• За БТК

За Япония имах предвид четвърто поколение GSM, то е на 155 Mbps. Трето ще имаме и ние скоро.
                      А за канала който ползвам, не съм казал къде работя.
                      Пожелавам ти да си пуснеш скоро ADSL и чак след това да ми се хвалиш, колко е добро! Пусни фиш за ТОТО2 има солиден джакпот.

Коментар

• За БТК

cable, UMTS ima i v europe, no ti ot kude da znaesh. inache ameshen e tozi koito obyasnyava, che nyama problem da si vurvi po razbitite putishta, shtoto te i bez drugo tarataikata mu e kalpava. ai veselo ti surfirane s 64KBit-ovia ti trafic ... ili mozhe bi 32, a?!:-PPP

Коментар

• За БТК

1х, на кабелен модем максимална скорост 10 Mbps na ADSL 5 Mbps. За какво да си говорим?
                          А за качеството на ADSL на БТК съвсем няма какво да кажа. Покажи ми 1 Mbit/s за домашни потребители аз повече от 512 К на сайта на БТК не виждам! 1 Mbit/s има само за корпоративни клиенти. А на Евротур ти показах 2Mbit/s.

Но добре ADSL e най-великото нещо .. само пропускаш факта, че в USA използват ADSL от 10 години. А в Япония имат трето поколение GSM с скорост 155Mbit/s . Много си изостанал! Сега кажи че и пътищата им са по-добри от нашите :-) !

Коментар

• За БТК

Европеец, дано и тук го оправят ADSL-a, защото пада през 3 дни и като звъннеш на телефона на съпорта ти дава заето! Един приятел е окабелил квартала си и ползва пиринг от Евтонет но външния не му стига и пусна 3 ADSL-a на БТК. Точно 1 месец ги търпя.

Коментар

• За БТК

govorya za germany, holland, england i skandinavskite ot europe i usa. Predpolagam i japan ... no tam za zhalost nyamam poznati. V italy i spain sushto dobre serazvivat neshtata za ADSL-a.

Коментар

• За БТК

1х, дай ми линк на БТК за 2Мbps!
                                Фритата ще отидат до 2007-а, но P2P ще останат. Виж аренабг и другите какво правят!
                                В Котбус, Германия ти гарантирам че има само кабелен Интернет - нещо като монопол. Там ADSL никой не ползва. А там е най-голямия технически университет за област Бранденбург (в тази област е и Берлин)

Коментар

Working...
                                X