Javno plobt e re6ilo 4ast ot pe4albite da prehvurli kum SUN i PLOBT
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)
Collapse
X
-
Въпреки че ми е ясно че темите се четат предимно от хората имащи дадена акция, се обръщам към тези който нямат Пловдив БТ. Искам да кажа също, че съм я търгувал тази акция, проявявам интерес, но в момента нямам. Та искам да ви питам какво не й харесвате? Купувате разни мечти, а на това че те реално съществуват не обръщате внимание. Ето вземете например ZEM - ами че те акционерите му могат само да мечтаят за приходите и печалбите на PLOBT и въпреки това се търгува доста по-активно. Хайде със здраве!
Коментар
-
а за заплатите – с пръдня боя не става По съм склонен да вярвам на мажоритар, които дава големи заплати (съобразени с цялата картина разбира се). Ако смуче максимума от персонала ще го направи и с дребния акционер. Да не говорим, че по всички правила същия персонал ще му донесе повече загуби породени от ниските заплати от колкото ще спести. Тука случаят е по особен разбира се, но не съм недоволен от дивидентa, който получих за акциите си миналата година (на мен лично ми се върза 20% на вложен лев).
Като обобщение, без да коментирам как работи предприятието, по мое мнение отчетите му са на доста добро ниво – доста публични дружества собственост на частен капитал могат да си водят бележки за съжаление.
Коментар
Коментар