If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има Continued i Disontinued Profit и спецялно за табаците, сега е момента за коментиране на темата)
Моля мнения)
P.S. Имах BTH и сега искам да купя BTH i BLABT)
Ми знаеш, всеки вика - “абе табаци” и аз не смея да влезна с пари а кълва като кокошка, когато е на промоция (хич да не е дивидент щат не щат трябва да дават)
И аз не разбрах какво не му харесават на това ПЛОБТ, ама съм инат и няма да продавам....дружества с подобна печалба /4.5 млн. лв./ се търгуват при 5-6 пъти по-голяма пазарна капитализация...
Ами те го продават с лиценз за продажба на цигари, НО не с марките на БТХ, а БТ е осоциация от марка на БТХ....щом има извънредно общо събрание, предполагам, че ПЛОБТ ще е първата продадена цигарена фабрика......
Защо им е притрябвало да сменят името на дружеството - като махнат БT от него вече няма да се асоцира с Булгартабак ли? А това предложение за ПЛОВДИВ-ТАБАК означава ли че предмта на дейност няма да се меня?
Дали ще раздадат като дивидент печалбата за 2006 г., за цигарените фабрики, преди приватизацията? Тук се пада да е поне 2-3 лв. при 4.5 лв. печалба на акция?
Лично аз следя ПЛОБТ, защото е с най-добри коефициенти, както и с най-добър фундамент...тя е третата по големина цигарена фабрика......това е според мен....очаквам цени като при ГАГБТ, защото ПЛОБТ не отстъпва по нищо на ГАГБТ - около 45-55 лв....напълно лично мнение......притежавам акции и не е препоръка....
Коментар