IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пловдив-БТ АД (4CV / PLOBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във времена на корекция, да не се оценява достойнството на дивидента, малко ме учудва...

Коментар

• ОСИ-те на табаците ще жилнат много хора
      Life won't wait for you.

Коментар

• На някои явно не им се чака ОСАто

Коментар

• Абе бавят ли ги ОСАта на Табаците? Нещо ми се губят..

Коментар

• Холдинга да си издърпа дебел дивидент от ПЛОБТ и да я продава - не му трябва тази фабрика в портфейла си....

Коментар

• finance.news- Печалбата на ПЛОВДИВ - БТ АД към 31 март 2007г. е в размер на 461 хил. лв.
              Дружеството ПЛОВДИВ - БТ АД е реализирало печалба към първото тримесечие на 2007г., в размер на 461 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 7459 хил. лв., което е с 24.40 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 12.73 % спрямо предходния период до 6910 хил.лв..

Към 31 март 2007г. дружеството има печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 3.61лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 31 март 2007г..

Според отчета на дружеството към 31 март 2006г. е формирана печалба в размер на 1645 хил. лв.

Собственият капитал на дружеството към първото тримесечие на годината е 24 125 хил. лв. , като спрямо същия период на 2006г. се е увеличил с 1.91 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през първите три месеца на 2007г:
              Общ брой изтъргувани акции: ( 6 101 бр. акции )
              Общ брой сделки: ( 199 бр. )
              Минимална цена: ( 22.00 лв. )
              Максимална цена: ( 32.00 лв. )
              Среднопретеглена цена: ( 25.65 лв. за акция. )

Коментар

• prodajbite na produkcia po skoro narastvat, s 16%

Коментар

• На мен ми харесва отчета. Спада на продажбите е незначителен според мен.

Коментар

• REALNATA CENA 6TE SE VIDI KOGATO STANE ZDELKATA PREZ BORSATA

Коментар

• Това е друга позиция, при която има тотално разминаване между вижданията на купувачите и продавачите, предвид спреда между котировките.

Коментар

• От снощните новини разбрах, че това се отнася за приватизацията на холдинга, а не на отделните дъщерни дружества. Компании от структурата на БТХ се продват и се сега чрез различни процедури. Абе каквото и да става аз няма да продам на тези цени.

Коментар

• от в.Стандарт:

Отлагат продажбата на цигарените фабрики

Продажбата на цигарените фабрики ще остане за догодина. Това прогнозира министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров вчера, след като кабинетът отложи приемането на промените в Закона за приватизация. Текстовете предвиждаха тютюневият холдинг да бъде изваден от списъка с дружества, касаещи националната сигурност. Така цигарените фабрики може да се продадат през борсата бързо, без да се приема стратегия от парламента. Промяната на закона целеше приватизация на "Булгартабак" в максимално кратки срокове. Работната група ще е готова с промените през юни и депутатите няма да ги приемат преди лятната ваканция, прогнозира Овчаров. Според него това ще отложи продажбата на цигарените фабрики за догодина, когато не се знае в какво състояние ще бъдат те заради засилената конкуренция.

Коментар

• На проведено извънредно ОСА от 12.04.2007 год. на Пловдив БТ АД-Пловдив /PLOBT/, са взети следните решения: - Промени в устава на дружеството; - Променя фирмата на дружеството на Цигарена фабрика Пловдив АД.

Въпреки появилите се информации /четох статия във в. Капитал/, че дружеството ще бъде купено от компания за производство на алкохол или от фонд за недвижими имоти, аз не вярвам че това ще стане. Все пак дружеството ще се продава с лиценз за производство на цигари /който лиценз, според мен се явява и един от основните активи на компанията/, така че да се надяваме да имаме купувач стратегически инвеститор, който да развие вече наречената Цигарена фабрика Пловдив АД в съответствие с името й.

Не е препоръка.

Коментар

• Интересно защо стана така че Асеновград БТ АД стана Асеновград-Табак АД, Шумен-БТ АД стана Шумен-Табак АД, Слънце Стара Загора БТ АД стана Слънце Стара Загора-Табак АД, а Пловдив БТ АД стана Цигарена фабрика Пловдив АД.

Коментар

• Румен Овчаров обеща това, че трябва да стане още в края на февруари. Ама не стана. Ако пак излъже, това вече ще е голям резил. Много бавно и мудно действа всичко що е държавно, затова и сега са тези нереално ниски цени. Предполагам, че сега всичко ще е както е казано.

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X