IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ний не щем вътрешна информация от дружеството (вероятно и нямаш я), нито те караме да гепиш счетоводните книги. Просто разкажи за самата фабрика - кефи ли те тебе, машините нови и секси ли са, добри са заплатите ли... такива неща....
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нали казахте, че нямам право да давам информация за дружеството, защото можело да бъда даден под съд. Искам само да кажа, че подкрепям твоята прогноза с купюрите

Коментар

• Първоначално изпратено от Tarpy
        Мили дами и господа, аз съм притежател на 1200 акции на фирмата. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.
        Търпеливецов - ти си вътре в нещата - ти на нас трябва да ни казваш, а не да ни питаш - ми аз твойта фабрика не съм я виждал и на картинка даже... я-я-я-я... пораздуй малко за нея... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
          Първоначално изпратено от Само чета
          Първоначално изпратено от Tarpy
          Първоначално изпратено от Императорът
          С нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...
          Извинявам се, но определенията като Политикът, Некадърникът (2009-та) и Ревлюто как да ги разбирам ?
          Тук, скъпи ми Tarpy, трябва не само да си извиниш, но и да се поклониш:

"Императорът
          Местожителство:
          Западна София"
          Това пък какво трябва да означава? За какво да му се покланя?
          Имам предвид, Търпеливецов, човеците, нарисувани на различните купюри сухо. Политикът (Стамболов) е на двайсетуната, Некадърникът (Пенчо Питанков) - на петдесетуната, а ревлю казвам на стотарката, щото са нарисували Щастливецът така, сякаш се готви да ревне.

Само чета - наистина - що да ми се кланя? Вярно - аз Императорът, но все пак аз со демократични разбирания...

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
            Първоначално изпратено от Императорът
            С нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...
            Извинявам се, но определенията като Политикът, Некадърникът (2009-та) и Ревлюто как да ги разбирам ?
            Тук, скъпи ми Tarpy, трябва не само да си извиниш, но и да се поклониш:

"Императорът
            Местожителство:
            Западна София"
            Това пък какво трябва да означава? За какво да му се покланя?
            на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                  Първоначално изпратено от cobos4e
                  Акцията си е трепач. Продавачите сега ще съжалява утре.....

Не е препоръка за нищо......... Просто мнение
                  еех, кобосче заблудено, оказа се май че купувачите съжаляват

хайде райфи, надувайте балона че се споружва
                  Съжаляват... ама само временно... Според моите посредници и аз допуснах грешка, като пазарувах М+С на 28 кинта преди сплитът, ама бъдещето показа друго...

Со нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...

Коментар

• От днес и аз съм акционер тук с малко, така че да си пожелаем взаимно успех! Сметките ми показват,че дружеството има потенциал за растеж,предвид фундамента му! Освен това аз имам предпочитания към дружества,произвеждащи уникални детайли, което е гаранция за добър пазарен дял и за добро развитие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сико
                      Първоначално изпратено от заядливецът

Аз си спомням преди при еквивалентна цена от 2 - 3 лева (преди сплита) как 4 лева ви се вижда нещо невъобразимо..... и пак имаше мнения като твоето -- колко била надута акцийката.
                      Заядливец - спирам да пиша по тази тема до 20.10.2007. Тогава ще се включа отново пък да видим кой крив кой прав....... Успехи на всички по позиция MCH
                      Не е препоръка за нищо.....
                      Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Благодаря за съветите, за сега продължавам да стискам....но и да наблюдавам нещата с повишено внимание...

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът

Аз си спомням преди при еквивалентна цена от 2 - 3 лева (преди сплита) как 4 лева ви се вижда нещо невъобразимо..... и пак имаше мнения като твоето -- колко била надута акцийката.
                          If you're not sure - google it!

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e

Коментар

• Зависи за какво и доколко бързо ти трябва паричния еквивалент. В зависимост от отговора на този въпрос можеш да реализираш някаква част сега (цените в момента са добри), а останалата част да оставиш като инвестиция за бъдещ период (когато е възможно цените да бъдат още по-добри).

Мили дами и господа, аз съм притежател на 1200 акции на фирмата. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tarpy
                                Мили дами и господа както притежател на 1200 акции на МСН. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.
                                не си заслужава. ако прочетеш надолу, таргетите са съвсем други и по-високи до края на годината

П.С. и знай, че ако някой те пита на лично съобщение да споделяш как е производството и какаво става в дружеството, то това е разкриване на вътрешна информация и е незаконно

Коментар

Working...
                                X