Ний не щем вътрешна информация от дружеството (вероятно и нямаш я), нито те караме да гепиш счетоводните книги. Просто разкажи за самата фабрика - кефи ли те тебе, машините нови и секси ли са, добри са заплатите ли... такива неща....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TarpyМили дами и господа, аз съм притежател на 1200 акции на фирмата. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от H5N1Първоначално изпратено от Само четаПървоначално изпратено от TarpyПървоначално изпратено от ИмператорътС нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...
"Императорът
Местожителство:
Западна София"
Само чета - наистина - що да ми се кланя? Вярно - аз Императорът, но все пак аз со демократични разбирания...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Само четаПървоначално изпратено от TarpyПървоначално изпратено от ИмператорътС нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...
"Императорът
Местожителство:
Западна София"на никого нищо не препоръчвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от cobos4eАкцията си е трепач. Продавачите сега ще съжалява утре.....
Не е препоръка за нищо......... Просто мнение
хайде райфи, надувайте балона че се споружва
Со нормалните колебания, акцията върви към Политикът (до Коледа), после до Некадърникът (2009-та), после до Ревлюто...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
От днес и аз съм акционер тук с малко, така че да си пожелаем взаимно успех! Сметките ми показват,че дружеството има потенциал за растеж,предвид фундамента му! Освен това аз имам предпочитания към дружества,произвеждащи уникални детайли, което е гаранция за добър пазарен дял и за добро развитие!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СикоПървоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от cobos4eАкцията си е трепач. Продавачите сега ще съжалява утре.....
хайде райфи, надувайте балона че се споружва
Не е препоръка за нищо.....Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от cobos4eАкцията си е трепач. Продавачите сега ще съжалява утре.....
хайде райфи, надувайте балона че се споружваIf you're not sure - google it!
Коментар
-
Зависи за какво и доколко бързо ти трябва паричния еквивалент. В зависимост от отговора на този въпрос можеш да реализираш някаква част сега (цените в момента са добри), а останалата част да оставиш като инвестиция за бъдещ период (когато е възможно цените да бъдат още по-добри).
Първоначално изпратено от TarpyМили дами и господа, аз съм притежател на 1200 акции на фирмата. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TarpyМили дами и господа както притежател на 1200 акции на МСН. Искам да попитам дали си заслужава да продавам сега на 17 лв. акциите или да изчакам някакво покачване. Ще съм Ви безкрайно благодарен ако имате желание да ми дадете съвет.
П.С. и знай, че ако някой те пита на лично съобщение да споделяш как е производството и какаво става в дружеството, то това е разкриване на вътрешна информация и е незаконно
Коментар
Коментар