IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е-е-е - Равновесието - 1 кинт - ного - да не искаме невъзможни работи. Тъкмо мислех да преструктурирам портфейлът си, намалявайки в същият тежестта на някои от старите компании в него, между които и М+С - и те зеха, че ме разкандърдисаха...

Ха-ха - сега виждам, че този дивидент е 1/3 от цената, на която съм купил акциите си навремето...

Както рече Киро - Аз - доволен.
    Last edited by Императорът; 27.05.2011, 22:57.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• % от печалбата за дивидент. % от печалбата за развойна дейност и други подобни които да увеличат стойност за в бъдеще? Как стоят нещата? Или раздаваме парички да се крепи акцията (да не се пръсне балона)?

Коментар

• Аз Доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          С о с н о !!!
          Сега 1/5 лев догодина да се надяваме на цял лев

Коментар

• С о с н о !!!

Коментар

• До
              Комисия за финансов надзор
              Българска фондова борса – София АД
              Централен депозитар АД

УСЛОВИЯ И РЕД
              за изплащане на дивидента за 2010 г.

Общото събрание на акционерите на М+С Хидравлик АД, проведено на 27.05.2011 година, реши да разпредели сума в размер на 2 603 680 (два милиона шестотин и три хиляди шестотин и осемдесет) лева за изплащане на дивиденти за 2010 година. Сумата за дивиденти е от печалбата за 2010.

Брутна сума на дивидента: 0.20 лв. на акция.
              Нетна сума на дивидента след приспадане на 5% данък: 0.19 лв. на акция.
              Начало на изплащане на дивидента – 01.07.2011 г.
              Срок за изплащане на дивидента – 3 месеца.
              Изплащането на дивидента ще стане съгласно изискванията на Закона за публичното предлагане на ценна книжа и другите приложими норми на действащото законодателство – по договор с Централен депозитар АД и чрез Интернешънъл асет банк АД, клон Казанлък.
              Право да получат дивидент за 2010 година имат лицата, вписани в книгата на акционерите най-късно до 10.06.2011 година.

За справки: тел.:0431-60406

ПРОКУРИСТ:

Николай Обретенов

Коментар

• За съжаление няма да мога да присъствам, но се надявам че тези които ще го направят ще гласуват за добър дивидент не смятам че ще има дивидент от сорта на 20 ст/акция, но дано да е поне 15

Коментар

• Общо събрание на акционерите

М+С хидравлик АД-Казанлък

М+С хидравлик АД-Казанлък представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 27-05-2011г. от 13:30 часа в Казанлък 6100, ул."Козлодуй" №68, при следния дневен ред:

1.Приемане на Доклад за дейността на дружеството през 2010 г., на годишния финансов отчет за 2010 г., заверен от дипломиран експерт-счетоводител, отчет за дейността на одитния комитет и отчет за дейността на директора за връзки с инвеститорите. Проект за решение: ОСА приема Доклада за дейността на дружеството за 2010 г., годишния финансов отчет за 2010 г., заверен от дипломиран експерт-счетоводител, отчета за дейността на одитния комитет и отчета за дейността на директора за връзки с инвеститорите.
                  2.Предложение за разпределение на печалбата. Проект за решение: Съветът на директорите предлага дружеството да разпредели печалбата съгласно предложенията на акционерите на общото събрание.
                  3.Освобождаване от отговорност на членовете на СД и Прокуриста за дейността им през 2010 год. Проект за решение: ОСА освобождава от отговорност членовете на СД и Прокуриста за дейността им през 2010 год.
                  4.Назначаване на експерт-счетоводител за 2011 год. Проект за решение: ОСА назначава експерт-счетоводител на дружеството за 2011 год., съгласно предложението на одитния комитет.

Допълнителна информация може да получите на тел: +35943165167
                  Last edited by 4850; 26.05.2011, 07:43.

Коментар

• от началото на март 531,555 акции
                    от началото на годината 571,189 акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Колко ли бройки останаха да се продават по позицията?!?
                      От началото на април насам са минали 154хил акции, за март и април - 476хил акции, а сумарно от началото на годината 516хил акции
                      Като гледам списъците от общите събрания подобни бройки извън мажоритарите имат само Доверие и Алианц.

На едните бройките са 512 хиляди, на другите 510. Да има някаква малка промяна от юни 2010 но едва ли е кой знае какво. Така че ако продава само единия от тях то почти сигурно обема е на изчерпване.

Коментар

• Колко ли бройки останаха да се продават по позицията?!?
                        От началото на април насам са минали 154хил акции, за март и април - 476хил акции, а сумарно от началото на годината 516хил акции

Коментар

• Като споменахте за дивидента - някой от тук пишещите ( нямам в предвид Малкия Мук ) има ли намерение да присъства на ОС ? Аз поне засега имам такива намерения. Ако има и други желаещи - нека да пишат - ще се радвам да се запознаем. Успех.

Коментар

• Ного секси е М+С - винаги съм го твърдял...

Коментар

• Сега основния въпрос е какъв дивидент ще гласуват. Ако продължават с тези темпове на генериране на кеш съвсем спокойно есента може да раздадат и по 50 ст дивидент без това да им ограничи инвестициите.

Коментар

• феноменални

Коментар

Working...
                                X