IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Ако стане 6 лв, ще затретя (x3), а ако стане 5 лв и ще попетя (x5)
    Продавайте смелчаци ! Смелостта, шегичка лоша, шапката ви е скроила
    Не е препоръка, естествено
    То на 6 или 5 и аз ще се наредя пак . Но да видим Елана докъде ще стигнат.

Коментар

• Днес големи примоции

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Нямат свършване чавките по тия геогр.ширини.
        Да се свети името и на тая дето ми продаде толкоз на 7лв.
        Уж се канех да удвоявам - то зех че утроих.
        Ако стане 6 лв, ще затретя (x3), а ако стане 5 лв и ще попетя (x5)
        Продавайте смелчаци ! Смелостта, шегичка лоша, шапката ви е скроила
        Не е препоръка, естествено
        Last edited by mechka uteshitelka; 07.02.2012, 12:38.
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• да бе и аз се чудя - кой може да продава тук бе ей!?!?!?

Коментар

• Нямат свършване чавките по тия геогр.ширини.
            Да се свети името и на тая дето ми продаде толкоз на 7лв.
            Уж се канех да удвоявам - то зех че утроих.

Коментар

• Да не е дошъл и Милко на борсата

Коментар

• Елате, елате, пиленца - при батко
                да ви взема сладко, сладко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Няма лошо хубавите компании да се критикуват, но критиките тук са на базата на предположения за влошаването, а не на резултатите които са много добри
                  Много ми се иска да кажа нещо злобарско тук, да поплюем някакво негативно събитие, ама като няма ...

Коментар

• Няма лошо хубавите компании да се критикуват, но критиките тук са на базата на предположения за влошаването, а не на резултатите които са много добри

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
                      Здравейте !
                      Едни виждания на новобранец тука. Цената на акция е колкото преди една година така че няма голяма разлика. Последе дивидент който са дали е през 2009 г. на стойност 0,09 ст. . Ако негониш печалба от разликата в цената копува/продава не си заслужава да се влиза в тази позиция според мен.
                      Мнение на един прощапулник в тази материя!
                      Е как да не се дразни човек? Преглеждаш позицията през определен финансов сайт и решаваш, че си достатъчно компетентен да изкажеш препоръка. Вярно, че си подведен от въпросните сайтове, ама това не те оправдава. Дружеството разпределя дивидент за всяка година от 1997, като за 2010 разпредели по около 19 стотинки или близо 3% по настоящи цени. За 2011 наистина можем само да гадаем, но историята подсказва, че можем да се надяваме за х2
                      А кога финансовите сайтове ще започнат да отразяват данните адекватно е въпрос на който и аз бих искал да получа отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        благодаря за съвета ! бързо се крии, че скоро ще ти се нахвърлят
                        Благодаря и аз! Дано смогнете да го поевтините с фантастики по форумите. Бързо бегай при батята да ловите избушеняци!. А и Гроздето тук е толкова кисело, че само от миризмата може да се трупирате
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Може и БМТЕИТ- по голям е шанса

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Момчета няма смъсъл,купете си Химко , ако тръгне- заработи ще скочи хиляди процента. Вече два пъти е ставало, но едва ли ще стане трети път, а има и тото и рулетка- за 60 стотинки- 3 милона
                            То ако е за стинки по - добре ФПП!

Коментар

• Момчета няма смъсъл,купете си Химко , ако тръгне- заработи ще скочи хиляди процента. Вече два пъти е ставало, но едва ли ще стане трети път, а има и тото и рулетка- за 60 стотинки- 3 милона

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
                                Здравейте !
                                Едни виждания на новобранец тука. Цената на акция е колкото преди една година така че няма голяма разлика. Последе дивидент който са дали е през 2009 г. на стойност 0,09 ст. . Ако негониш печалба от разликата в цената копува/продава не си заслужава да се влиза в тази позиция според мен.
                                Мнение на един прощапулник в тази материя!
                                благодаря за съвета ! бързо се крии, че скоро ще ти се нахвърлят

Коментар

Working...
                                X