If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако стане 6 лв, ще затретя (x3), а ако стане 5 лв и ще попетя (x5)
Продавайте смелчаци ! Смелостта, шегичка лоша, шапката ви е скроила
Не е препоръка, естествено
То на 6 или 5 и аз ще се наредя пак . Но да видим Елана докъде ще стигнат.
Нямат свършване чавките по тия геогр.ширини.
Да се свети името и на тая дето ми продаде толкоз на 7лв.
Уж се канех да удвоявам - то зех че утроих.
Ако стане 6 лв, ще затретя (x3), а ако стане 5 лв и ще попетя (x5)
Продавайте смелчаци ! Смелостта, шегичка лоша, шапката ви е скроила
Не е препоръка, естествено
Здравейте !
Едни виждания на новобранец тука. Цената на акция е колкото преди една година така че няма голяма разлика. Последе дивидент който са дали е през 2009 г. на стойност 0,09 ст. . Ако негониш печалба от разликата в цената копува/продава не си заслужава да се влиза в тази позиция според мен.
Мнение на един прощапулник в тази материя!
Е как да не се дразни човек? Преглеждаш позицията през определен финансов сайт и решаваш, че си достатъчно компетентен да изкажеш препоръка. Вярно, че си подведен от въпросните сайтове, ама това не те оправдава. Дружеството разпределя дивидент за всяка година от 1997, като за 2010 разпредели по около 19 стотинки или близо 3% по настоящи цени. За 2011 наистина можем само да гадаем, но историята подсказва, че можем да се надяваме за х2
А кога финансовите сайтове ще започнат да отразяват данните адекватно е въпрос на който и аз бих искал да получа отговор
благодаря за съвета ! бързо се крии, че скоро ще ти се нахвърлят
Благодаря и аз! Дано смогнете да го поевтините с фантастики по форумите. Бързо бегай при батята да ловите избушеняци!. А и Гроздето тук е толкова кисело, че само от миризмата може да се трупирате
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Момчета няма смъсъл,купете си Химко , ако тръгне- заработи ще скочи хиляди процента. Вече два пъти е ставало, но едва ли ще стане трети път, а има и тото и рулетка- за 60 стотинки- 3 милона
Момчета няма смъсъл,купете си Химко , ако тръгне- заработи ще скочи хиляди процента. Вече два пъти е ставало, но едва ли ще стане трети път, а има и тото и рулетка- за 60 стотинки- 3 милона
Здравейте !
Едни виждания на новобранец тука. Цената на акция е колкото преди една година така че няма голяма разлика. Последе дивидент който са дали е през 2009 г. на стойност 0,09 ст. . Ако негониш печалба от разликата в цената копува/продава не си заслужава да се влиза в тази позиция според мен.
Мнение на един прощапулник в тази материя!
благодаря за съвета ! бързо се крии, че скоро ще ти се нахвърлят
Коментар