Къто са големи ръководители защо не си отделиха от залъка и да платят 8 лв. за акция , а чакат на готово да им се даде.Защо прецакват пенсионните фондове с вложените на всички хора средства.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеЗащо трябваше да се увеличава капитала само за ръководните постове в МСН.Уж сме в пазарна икономика.Къде се намират останалите акционери в тази идея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А има по стари специалисти, които мога и да рекът нещо по темата. Аз за сега само за "ЗАПЛАТИТЕ-ВХОДНАТА" такса в предприятието ми тежи!
Вече е вписано увУличението за личните заслуги на повече от петгодишни преданни(иСпотени) служители в СъветЪт на Директорито. Горките мамини, едвам насосват да стигнат до порталите на иманите си предприЕтия от тейка си и маля си, че и промени по чл. 40 зер навързаха с услужливия Мавруд-иев! Сториха се самин и увековечиха кат ИмператорЕ , да не вземе че им се катурне наследството?
Ей виж на сЕга как се е обЪркал ЦарОт и не знай на коя порта да хлопа! Иде, иде време пребройно! Кой от де взел, на кой дал и до де ст(зад)игнал!
И кво стана с тоя Фонд на Фондовете, с ония 25-26% умреле акционере! У Романето си работат и печелат за общото благо, а тука пак не би да бъде! Барем на Науката да беха ги прикрепилЕ! Универсиален Университет да Сторят МОГАТ, - ала лакомия НАД ШИЯ!!!Last edited by inta53; 05.09.2018, 20:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеС 39% расте консолидираната печалба на М+С Хидравлик
27 Август 2018 12:00
Консолидираната печалба на М+С Хидравлик се повиши с близо 39% за първите шест месеца на годината, посочиха изнесените днес данни на холдинга. Нетният финансов резултат се повишава до 10.51 милиона лева, спрямо 7.56 милиона лева година по-рано.
Доброто представяне, се предопределя основно от ръста в приходите от продажби на продукция, повишили се до 64.55 милиона, спрямо 52.51 милиона лева година по-рано, или ръст от 22.9%
Това става в среда на далеч по-слабо увеличение на разходите на холдинга, растящи от 45.36 на 54.72 милиона лева – с 20.6%.
Разпределена на броя на акции на холдинга, печалбата възлиза на 0.27 лева, при 0.19 лева през същия период на миналата година.
След добрите резултати, акциите на холдинга поскъпнаха с 1.4%, на фона на понижението за индекса на сините чипове SOFIX днес.
За последната една година, акциите на М+С Хидравлик са загубили 10.4% от стойността си
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...compnum=2205ю
Тия в инфосток по някви шаблони ли пишат. Или знаят как ще завърши пазарният ден?Last edited by hamorphis; 27.08.2018, 12:09.
Коментар
-
С 39% расте консолидираната печалба на М+С Хидравлик
27 Август 2018 12:00
Консолидираната печалба на М+С Хидравлик се повиши с близо 39% за първите шест месеца на годината, посочиха изнесените днес данни на холдинга. Нетният финансов резултат се повишава до 10.51 милиона лева, спрямо 7.56 милиона лева година по-рано.
Доброто представяне, се предопределя основно от ръста в приходите от продажби на продукция, повишили се до 64.55 милиона, спрямо 52.51 милиона лева година по-рано, или ръст от 22.9%
Това става в среда на далеч по-слабо увеличение на разходите на холдинга, растящи от 45.36 на 54.72 милиона лева – с 20.6%.
Разпределена на броя на акции на холдинга, печалбата възлиза на 0.27 лева, при 0.19 лева през същия период на миналата година.
След добрите резултати, акциите на холдинга поскъпнаха с 1.4%, на фона на понижението за индекса на сините чипове SOFIX днес.
За последната една година, акциите на М+С Хидравлик са загубили 10.4% от стойността си
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Като гледам се намаляват ръстовете на годишна база, август още по-нисък ще е.
Според мен се отразява забавянето в Европа...чакаме и новите акции...
Така си е,- и да я дърпате -и да я бутате - мачка и драска по върховете, сега и заплатите на СД като намалят поднадЗора ... де са ми парите - пай се да мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВътрешна информация
М+С хидравлик АД-Казанлък
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец юли 2018 година в размер на 10 821 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 76 451 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец юли 2018 година е в размер на 1 531 хил. лева и 12 907 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2018 година в размер на 9 280 хил. лева и 85 731 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Според мен се отразява забавянето в Европа...чакаме и новите акции...
Коментар
-
Вътрешна информация
М+С хидравлик АД-Казанлък
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец юли 2018 година в размер на 10 821 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 76 451 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец юли 2018 година е в размер на 1 531 хил. лева и 12 907 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2018 година в размер на 9 280 хил. лева и 85 731 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Коментар
-
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Причината поради която няма да купувам повече акции, колкото и добри да са резултатите и дивидента...
Тази практика тепърва ще набира популярност сред публичните дружества на БФБ. Много фактори могат да се разглеждат и сравняват тогава. Как ще се отрази това на финансовите резултати, как ще се отрази на ликвидността, на цената на акцията. При всяко дружество ще е различен ефекта. При МСН засега финансовите резултати са много добри. Дали могат да са още по-добри или това е пикът, както някой по-долу предполага - не знам. Ще видим и ще преценим. Мариян написа една много хубава СТАТИЯ по темата и там всичко е казано - всичко е баланс на интереси и при различните дружества това ще сработи по различен начин.
Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dinko.dinev.07 Разгледай мнениеЛицата, имащи право да запишат акции, са всички настоящи членове на Съвета на директорите, прокуристът, търговският пълномощник, директорите на дирекции, заместник-директори, ръководители на направления, началник цехове и ръководители на отдели в дружеството към датата на общото събрание, с поне петгодишен стаж в предприятието.
Това го знаем и все пак като се има предвид разликата в заплатите, в какво ли съотношение са разпределили 390 552 на да речем на 35 правоимащи? От там пък ще имаме косвена информация за потенциала на предлагането, не всеки ще го направи.
Пример първи ;- което ми идва на ум е, че като съм дал 10 000лв. и знам че след помалко от 3 години те отнова са при мен и започва снежната топка. На всичко отгоре знаеш за следващите валежи.
Вторият за който всички се притеснявате ми е някак си далечен (не ми е известен), все едно вдигам етаж с излята плача и събарям два реда чеворки под нея за да продължа и да не ударя слънцето.
Третия е итересен за всички и държащи , и кибици.
Аз имам и съм в залата!
Коментар
Коментар