If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
трап, лисчето можеш да си го лепнеш на челото
сравни им печалбата за 9 мес. на 2003 и как завършват след това годината - с 2/3 по малка печалба
та очаквай нещо такова и за 2004 г.
ще бършеш май после сълзи с лисченцето ама така е като не слушаш батя
вчерашни сополанковци ще ми се правите на разбирачи, спечелихте по някой лев и сте велики
знаеш ли колко бързо се изтриват лесните печалби - още по лесно
Коментар
....
MCH - без пари до кога ?
За Одесос думата дивидент е непозната, там има много политика и несигурност.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Starotoo
MCH - без пари до кога ?
Имаператоре сигурно си накупил много от МСН ? МСН трябва да влезе в новия индекс на БФБ!
Някой може ли да каже нещо отрицателно за него или да покаже по-добро дружество от него ?
Коментар
Starotoo
MCH - без пари до кога ?
Имаператоре сигурно си накупил много от МСН ? МСН трябва да влезе в новия индекс на БФБ!
Някой може ли да каже нещо отрицателно за него или да покаже по-добро дружество от него ?
Какъв сезонен характер и какво P/E 4??????????????
Вие изобщо гледате ли отчетите? Всяко четвърто тримесечие "изтриват" част от печалбата чрез счетоводни операции.
Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Трезво мислещ тотално бъркаш за 2002 печалбата е 1 256 000лв за 2003 е 2 092 000лв и имат 3 287 000 лв за парвите 9 месеца на 2004 . Какъв сезонен харктер нещо баркаш ? Продават в целия свят и имат 35% от пазара в Европа! Собсвен капитал 124 лв на акция ! Ако имаш търпение да проучиш ще разбереш, че тяхната продикция има невероятен ръст на търсене. По-добре си запиши каквото съм казал на листче и си го залепи на компютъра !
Коментар
Baba Meza
MCH - без пари до кога ?
Otkoga go debna i vse mi se izplazva!
Коментар
трезво мислещ
MCH - без пари до кога ?
не се прави на луд
продажбите им имат сезонен характер
и миналата година са имали голяма печалба за деветмесечието но до края на годината се е стопила тройно. Така че сега се търгува на Р/Е 12
Скоро ще излезе годишния отчет и тогава ще ми ревете на рамото
Коментар