If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото никой няма толкова голям пакет, че да направи търгово.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
AABB
MCH - без пари до кога ?
25 акции? Ето защо отиде на 100лв.! А това може и да е началото на движението на това дружество?Атрактивновно е ! Защо не си направият едно търгово собствениците , ами разделят печалбите с разни дребни?
Veche go predlojih .....
Dividneta ne e uvelichavan ot 1997, a pechalbata e narasnala dosta pati.
Nerazpredelenata pechalba e nad 20lv na akciq, taka che 10-no uvelichenie e vapros na jelanie.
Албена?!? Задължения да, но това са пари, вложени в инвестиции, в разширения на базата. Дълговете са толкова огромни, че дружеството може да ги изплати без проблем само за 3 години, щото това не е нито Химко, нито Кремиковци, а компания, чиято печалба за миналато година е грубо около 20 000 000.
А М+С наистина е супер предприятие.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Фенаа
MCH - без пари до кога ?
Албена има тонове задължения и печалбата й на акция е малка.
само сравнете с миналата година, цената му би трябвало да е над 100 поне, но хайде да не ме упреквате че само хубави работи приказвам. добър ръст при всички показатели. отнесено към цената от миналата година изглежда още по-добро, при положение че пазара беше само нагоре тая година. спомням си че преди две години когато албена беше 11-17лв МСН беше 25-30. а сега сме почти на едни нива. коментара е за вас. успехи
Коментар