IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MCH - без пари до кога ?

Да, да, отчета е ужасен, очакванията бяха много по-високи, МСН неминуемо ще загуби доверието на акционерите. 120 даже е твърде оптимистична прогноза. А и е добро ниво за влизане от друга страна.

Коментар

Много скоро пак ще ги видим. Днешния отчет е незадоволителен (спрямо акумулираните очаквания) и още утре по-съобразителните ще го оценят.

Коментар

Да, и на мен ми се иска MCH на 120, ама се съмнявам някога да ми се отвори възможност.

Коментар

Да бе, малко - 20%! Сега и цената 20% надолу - до 120!

Коментар

Одитираната печалба малко намалява ( 3090 хил. при 3700 хил в неодитирания), но все пак е супер. Под 140лева трудно някой ще купи.

Коментар

благодаря

Коментар

Техните събрания са по-късно, май обикновено юни... рано е да се обявява.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

кога е ОС-то?

Коментар

До следващата корекция смятам, че ще пробваме нивото 200.

Коментар

Днеска се кротна усеща се липсата на този инвеститор
                      Сигурно чака да се посъберат малко повечко евтини акцийки и да ги обере, ма знам ли може и да греша това е едно от малкото дружества, за които не намирам никакви новини.

Коментар

М+С е много да.
                        Ако траперът ги навие да вдигнат капиталът... тогава ще видите голямото
                        Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!!!!! :-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• MCH-220 lv

От днес имаме и нов инвеститор по позицията, който дръпна всичко до 150 през ПФБК.

Коментар

• MCH-220 lv

Sofia International do vchera prodavaha oko 120 lv, a dnes iska da kupqt na 138 !!!!!!!
                            Bravo mocheta ! Taka se pravi . Osaznavate greshkata !

Коментар

• MCH-220 lv

Усещате ли на къде 'духа вятърът'

Коментар

• MCH-220 lv

MCH shte dostigne srednoto za borsata P/E,taka che sami si smetnete na kakvi niva shte go vidim skoro...

Коментар

Working...
                                X