IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Здравко
    Има ли вече инфо от събранието? Знам, че току що е почнало, но нещичко от кулоарите?
    200лв са на няколко стотинки разстояние :P
    Явно нещо хубаво са решили.

Коментар

• Има ли вече инфо от събранието? Знам, че току що е почнало, но нещичко от кулоарите?

Коментар

• Zdravcho - утре събранието може да реши всичко което иска да реши и каквото знаем и каквото не знаем Ще се разберем след събранието разбира се ...
        Смърфиета - Чудесно казано наистина.. ЗНАЧИ - за ХОЛД не е нито късно, нито рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Смърфиета
          ... късно е за купуване, рано е за продаване ...
          Ех, Смърфиетке, колко си права!

Коментар

• Значи, ако съм разбрал правилно, утре събранието не може да реши увеличение на капитала. А може да вземе решение да свика ново, извънредно събрание, на което да се реши увеличение. Така ли е?
            Благодаря предварително за урока!

Коментар

• ... късно е за купуване, рано е за продаване ...

Коментар

• Есента

Коментар

• Може да вземат решение да свикат инвънредно ОСА, на което да гласуват увеличение на капитала ...

Коментар

• Такава точка няма в дневния ред, но и въобще не е изнесен проект за разпределяне на печалбата. Косвено това не е ли някаква податка?

Коментар

• Такава точка няма да се обсъжда утре. Най-много да се разпределят по 4 кинта дивидент и да скочим с толкова

Коментар

• Мисля си, че ако утре не се приеме решение за увеличение на капитала, цената бързо - бързо ще падне с десетина-петнайсет лева.

Коментар

• При кои обстоятелства?
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• При тези обстоятелства 200 не е сериозна спирачка.

Коментар

• Майтапът за "увеличението" на капитала даде резултат.

Коментар

• Мене пък и М+С над 200 и ХЕС над 100 еднакво кефят ме, да. :-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X