IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ми бих си купил, ама не ми се продава нищо в момента ... а аз отрасъла съм го застъпил с конкуренцията в Казанлък

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
      Първоначално изпратено от Императорът
      Не толкова трудничко.... Далеч не толкоз отдавна мечтаехме да отстреляме Грозникът. А и това нарастване става лятото, мъртвият сезон, а наесен... На 3 януари ще сме на 14.80 поне...
      възможно е! Но след отминаване на тази еуфория ще върне пак до към 10 лв. където му е мястото за следващите 2 г.
      Ще върне, ама друг път, Заядливецов.

Боримечков - ми купи си докато цена още тънка...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
        Първоначално изпратено от Императорът
        Не толкова трудничко.... Далеч не толкоз отдавна мечтаехме да отстреляме Грозникът. А и това нарастване става лятото, мъртвият сезон, а наесен... На 3 януари ще сме на 14.80 поне...
        възможно е! Но след отминаване на тази еуфория ще върне пак до към 10 лв. където му е мястото за следващите 2 г.
        заядливец, това е най.тъпото изказване, което съм чел от доста време ... приравняваш се с Facts

MCH е отлично предприятие, и не, нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Не толкова трудничко.... Далеч не толкоз отдавна мечтаехме да отстреляме Грозникът. А и това нарастване става лятото, мъртвият сезон, а наесен... На 3 януари ще сме на 14.80 поне...

Коментар

• трудничко катери нагоре mch,ама така е по-сладко!аз се плаша от прекалено бързите движения.......

Коментар

• не е въпроса, че тъпе. много работа се върши там. затова ще се изстреля. не че много искаме!

Коментар

• М+С е секси - нямаше начин да не се изстреля...

Коментар

• Според мен MCH ще се изстреля в близките месеци.Твърде дълго тъпче на едно място
                    Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                      днешният не особено добър ден за пазара се оказва добър за mch!
                      Един вид спасителен остров.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• днешният не особено добър ден за пазара се оказва добър за mch!

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                          Първоначално изпратено от franky4fingers
                          Napravete mulitles comparison mezdu MCH i HIDPN
                          ако си направил сподели, бенисио
                          Go franky go
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                            Napravete mulitles comparison mezdu MCH i HIDPN
                            ако си направил сподели, бенисио
                            не е препоръка!!!