If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не толкова трудничко.... Далеч не толкоз отдавна мечтаехме да отстреляме Грозникът. А и това нарастване става лятото, мъртвият сезон, а наесен... На 3 януари ще сме на 14.80 поне...
възможно е! Но след отминаване на тази еуфория ще върне пак до към 10 лв. където му е мястото за следващите 2 г.
Ще върне, ама друг път, Заядливецов.
Боримечков - ми купи си докато цена още тънка...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не толкова трудничко.... Далеч не толкоз отдавна мечтаехме да отстреляме Грозникът. А и това нарастване става лятото, мъртвият сезон, а наесен... На 3 януари ще сме на 14.80 поне...
възможно е! Но след отминаване на тази еуфория ще върне пак до към 10 лв. където му е мястото за следващите 2 г.
заядливец, това е най.тъпото изказване, което съм чел от доста време ... приравняваш се с Facts
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар