IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мисля, че заплатите в М+С са малки, особено като за малък град. За управниците си прав - примки на мръсните шии заслужават, не парите ни. За мен съвестният работник е много по-ценен от някакво чиновниче.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Ами да каже кой го източва тогаз !!!
      Тановски - високите заплати не само че не гарантират ръст на акциите на съответната фобрика, ами тъкмо обратното. Инвеститорът-собственик има файда в неговата фабрика да работят колкото може по-малко хора за колкото може по-малко сухо - звучи грзно, но такъв е животът.

Za izto4vaneto moje da se dopitate do horata vyv firmata - mislq 4e mnogo ot tqh ima kakvo da spodelqt. Az ne rabotq tam, no imam poznati koito rabotqt tam.

A za po-malkoto rabotnici i po niskite zaplati imperatora e absolutno prav...i az spodelqm tova mnenie. Problema spored men se proqvqva v teku4estvoto - ot godina na godina vse pove4e hora napuskat poradi niskite zaplati koito se vzemat v drujestvoto. Zaslujava li si obu4eni kadri da napuskat i da bydat zamenqni ot neobu4eni, pri polojenie 4e za da se vyvede edin kadyr v normalno za rabota systoqnie e neobhodimo mnogo vreme. A kakto znaem vremeto struva pari.

Avtoryt pritejava akcii na drujestvoto.

Ne e preporyka za pokupko-prodajba

Коментар

И какво - според тебе цялата печалба трябва да отива за заплати на работниците? А ние тогава що да инвестираме там?

Приятелю - ти явно си някакъв комунист, но си объркал форумът - ний туканка сме инвеститори.

Spored men bi bilo mn po dobre ako rabotnicite polu4avat malko po dobro vyznagrajdenie za smetka na upravnicite. Za6toto nai-malkoto ot edno predpo4itano ot horata v grada drujestvo sega MCH se prevry6ta v edno absolutno normalno drujestvo, koeto daje e po-slabo predpo4itano ot kolkoto edna kydrova6ka poziciq v kazarmata. Ot gledna to4ka na investitorite e mn po dobre da ima niski zaplati za rabotnicite, no bez tqh i nie nqma da pe4elim.

Коментар

• Ами да каже кой го източва тогаз !!!
          Тановски - високите заплати не само че не гарантират ръст на акциите на съответната фобрика, ами тъкмо обратното. Инвеститорът-собственик има файда в неговата фабрика да работят колкото може по-малко хора за колкото може по-малко сухо - звучи грзно, но такъв е животът.

Коментар

И какво - според тебе цялата печалба трябва да отива за заплати на работниците? А ние тогава що да инвестираме там?

Приятелю - ти явно си някакъв комунист, но си объркал форумът - ний туканка сме инвеститори.
            човека може да има предвид, че М+С = източване
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от DTanovski
              Относно заплатите, в това предприятие средната работна заплата е 1100лв... Много е подценено и мисля че отчетът ще ви го покаже в следващите няколко дни

Това е препоръка за кавото намерите за доходоностно
              Az ne sym 4ul rabotnik da vzema pove4e ot 600 lv(v redki slu4ai nqkoi da), dokato za rykovoditelite moje bi 1100 lv e normalna zaplata. No vse pak rykovoditelite moje bi sa edva 60-70 4oveka. Mnogo mi e interesno kolko pari vzemat nai-visokostoq6tite za da se polu4i sredna zaplata ot 1100. A mnogo hora zapo4vat da napuskat predpriqtieto s ogled novopoqvilite se kompanii v raiona, koito predlagat snosni zaplati. Tuka mi iznikva vyprosa - ima li smisyl da se ostavqt hora, koito dylgi godini rabotqt v MCH da otivat v drugi firmi samo i samo za da mogat da polu4avat po 200 lv pove4e, a na tqhno mqsto da bydat naemani novi, nekvalificirani rabotnici, koito 6te podpi6at dogovori na po visoka zaplata ot tazi koqto polu4avat horata v momenta?

Tova koeto spodelqm e samo nabludenie i ne otgovarq v 100% na deistvitelnostta. A sy6to ne e preporyka za pokupka ili prodajba na akcii

Коментар

• И какво - според тебе цялата печалба трябва да отива за заплати на работниците? А ние тогава що да инвестираме там?

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
                  Всеки работник от Казанлък търси връзки да се уреди на работа .Предприятието е супер.

Tova moje da e bilo predi, no ve4e ne6tata stoqt po mnogo po razli4en na4in. Zaplatite v drujestvoto(za rabotnicite) rastat s niva blizki do nivata na inflaciqta, dokato golemite pari otivat nqkade drugade - moje bi ne e trudno da se seti6 kyde to4no.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                    Първоначално изпратено от wannarock

за мен управлението на капиталова структура е с цел оптимизиране цената на капитала, който е необходим за функциониране на фирмата. всичко останало е така, но от теоретична гледна точка. фирмата може да е изпълнила капацитета си и да няма нужда от повече капитал. използването на повече производствение фактори не означава по-висока ефективност - има икономии и загуби от машаба. ако в случая по-високите приходи не водят до по-висока ефективност може би фирмата не е рационализирана дългосрочните си пределни разходи, а това от отчета няма как да се установи.
                    Ami moje. Razhodite za materiali na edinica produkcia sa se uvelichili.
                    след като раста на приходите изпреварва рентабилността сигурно е за сметка на увеличение разходи. в случая е добре, че е за материали и заплати, а не за яхти

Коментар

• Оптимизирането на капиталовата структура не е нужно да е свързано с реалното производство на фирмата. Ако не им трябва повече капитал, вземат дълг, връщат част от акционерния капитал (като дивидент или обратно изкукуване) така че cost of capital да е минимално и всички са щастливи

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

за мен управлението на капиталова структура е с цел оптимизиране цената на капитала, който е необходим за функциониране на фирмата. всичко останало е така, но от теоретична гледна точка. фирмата може да е изпълнила капацитета си и да няма нужда от повече капитал. използването на повече производствение фактори не означава по-висока ефективност - има икономии и загуби от машаба. ако в случая по-високите приходи не водят до по-висока ефективност може би фирмата не е рационализирана дългосрочните си пределни разходи, а това от отчета няма как да се установи.
                        Ami moje. Razhodite za materiali na edinica produkcia sa se uvelichili.

Коментар

A povece lihvi sigurno oznacava povece prihodi?!?
                          nesto ne mi se vrazva
                          Niama priaka vruzka mejdu dvete :-)
                          Kakto vijdash, po-visoki prihodi ne oznachava po-visoka profitabilnost (spravka: otchet 2007).
                          Prosto po-dobrata struktura pozvoliava na firmata da nabira sredstva i da se finansira po-evtino.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            A povece lihvi sigurno oznacava povece prihodi?!?
                            nesto ne mi se vrazva
                            Niama priaka vruzka mejdu dvete :-)
                            Kakto vijdash, po-visoki prihodi ne oznachava po-visoka profitabilnost (spravka: otchet 2007).
                            Prosto po-dobrata struktura pozvoliava na firmata da nabira sredstva i da se finansira po-evtino.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              Stoinosta na firmata zavisi li ot kapitalovata struktura?! nivata na leverage edni i sasti li sa v razlicnhite sektori? MCH si imat kapital zasto da pravqt razhodi za dalg? I ostavete Impa da se radva - ne mu razvalqite kefa
                              Dulgat e po-evtin ot sobstvenia kapital. Da se finansirash prez borsata ti izliza po-skupo ot tova da emitirash obligacii.
                              Te sa industrialna firma i mogat da poemat mnogo poveche dulg.
                              Imat vuzmojnost da plashtat mnogo po-visoki lihvi ot segashnite bez zatrudnenie.
                              Не по-високи а повече лихви май искаш да кажеш
                              a povece lihvi sigurno oznacava povece prihodi?!?
                              nesto ne mi se vrazva

Коментар

Stoinosta na firmata zavisi li ot kapitalovata struktura?! nivata na leverage edni i sasti li sa v razlicnhite sektori? MCH si imat kapital zasto da pravqt razhodi za dalg? I ostavete Impa da se radva - ne mu razvalqite kefa
                                Dulgat e po-evtin ot sobstvenia kapital. Da se finansirash prez borsata ti izliza po-skupo ot tova da emitirash obligacii.
                                Te sa industrialna firma i mogat da poemat mnogo poveche dulg.
                                Imat vuzmojnost da plashtat mnogo po-visoki lihvi ot segashnite bez zatrudnenie.
                                Не по-високи а повече лихви май искаш да кажеш
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X