If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а иначе М+С винаги съм я ценял като една доста добра компания ... а за конкретния момент, при тези нива не мога да не отбележа, че акции се купуват когато борсата е надолу и се продават когато цените са нагоре
Надминаха ми очакванията 1,5 милиона печалба за септември и 12,4 милиона от началото на годината
Както е тръгнало ще продължат да ги надминават ...но определено ще е интересно и през следващата година. Лично аз имам малко песимистична прогноза, но все пак всичко е в ръцете на работещите.
Още миналия месец си бяха обявали че очакват приходите им за август да са по-ниски вместо нормалните за 2011 около 8,5 милиона те дадоха очакване за 6,5, което пак е по-добро от това което са направили през 2010. И което предполагам е нормално за отппускарския месец. И това им се отрази и на печалбата. Сега отново дават прогноза за приходи от над 8,5 милиона, така че за следващия месец печалбата им най-вероятно ще се върне над 1,3 милиона за месец.
Надминаха ми очакванията 1,5 милиона печалба за септември и 12,4 милиона от началото на годината
Коментар