IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕСТЕСТВЕНО кой се цепи;- ще го ......

Коментар

• Тук ще има ли придобивки?
      Нямам препоръки!

Коментар

• Дано не надминем Оцк по скорост на пропадане ...
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• логика на БФБ няма

а иначе М+С винаги съм я ценял като една доста добра компания ... а за конкретния момент, при тези нива не мога да не отбележа, че акции се купуват когато борсата е надолу и се продават когато цените са нагоре

... нали се сещате, че това не съм го измислил аз

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!!

... ако и това не е препоръка
          Унитех

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Надминаха ми очакванията 1,5 милиона печалба за септември и 12,4 милиона от началото на годината

Както е тръгнало ще продължат да ги надминават ...но определено ще е интересно и през следващата година. Лично аз имам малко песимистична прогноза, но все пак всичко е в ръцете на работещите.

Коментар

Като гледах акционерите на ИА банк, изглежда че един от тях е искал да си продаде целия пакет, и са намерили кой да му го купи.

За кого става въпрос?

Коментар

• Защо няма дани за ЕЛХИМ - обиновенно излизат заедно с МЦХ и ХЕС

Коментар

Какъв отчет, това за 1,5 милиона е от месечните им новини. В инфосток го има, също както и на сайта им http://www.ms-hydraulic.com/annual_reports.php#vi
                  ами нали си е време за тримесечните отчети и помислих, че са го пуснали

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                    Отчета го няма на техния сайт и в инфосток, що така ?
                    Какъв отчет, това за 1,5 милиона е от месечните им новини. В инфосток го има, също както и на сайта им http://www.ms-hydraulic.com/annual_reports.php#vi

Коментар

• Отчета го няма на техния сайт и в инфосток, що така ?

Коментар

• Като гледах акционерите на ИА банк, изглежда че един от тях е искал да си продаде целия пакет, и са намерили кой да му го купи.

Коментар

• Важно е също дали ще купуват и те дял от ИА Банк.

Коментар

Надминаха ми очакванията 1,5 милиона печалба за септември и 12,4 милиона от началото на годината
                            Има инерция за няколко месеца в поръчките. По-важно според мен е, какво се случва с договорите през 2012. Растат или намаляват.

Коментар

Още миналия месец си бяха обявали че очакват приходите им за август да са по-ниски вместо нормалните за 2011 около 8,5 милиона те дадоха очакване за 6,5, което пак е по-добро от това което са направили през 2010. И което предполагам е нормално за отппускарския месец. И това им се отрази и на печалбата. Сега отново дават прогноза за приходи от над 8,5 милиона, така че за следващия месец печалбата им най-вероятно ще се върне над 1,3 милиона за месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                                с какво ли ще ни изненадат тези дни от МЦХ Дано да е нещо добро и приятно, в унисон с днешната търговия
                                И аз това си мисля, дано
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X