IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без значение са някви манипулирани отчети ,където със счетоводни трикове се правят чудеса
    Цената на акцията е МНОГО над себестойността и ,и това е ясно изписано на графиките

Тук ще стане една от най-добрите елхи на БФБ

За интата,7 вълна и после 4 вълна,това ще е броенето през 2024

https://www.tradingview.com/x/CSibbYLY

Last edited by petrg5s; 23.09.2023, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Лошо, Седларов, лошо! Брутната под два милиона
      Да лошо. Aми колко да е лошо в сезона на отпуските. Все пак по-добре от зиро
      (ps. нямам и 1 хартишка тук , само споделям, но пък без препоръка )

Коментар

• Каква цена очаквате тук на фона на тези "страхотни" новини ?

Коментар

ами новия завод разходи дърпа

да знаеш ще съжаляваш, че прескочи от тук при чичовите врътки
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Също така е много лошо, че до осми месец имат рекордна за всички времена печалба !

Коментар

Много лошо, вървим към фалит ! Чакай цената да се срути и тогава купувай ! Предполагам виждаш и прогнозите за продажбите за този месец, така че всеки сам си преценя !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

"М+С Хидравлик АД обявява продажби за август 2023 година в размер на 16 992 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 165 563 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец август 2023 година е в размер на 1 986 хил. лева и 30 554 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец септември 2023 година в размер на 18 085 хил. лева и 183 648 хил. лева с натрупване от началото на годината."
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

съгласен

"М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2023 година в размер на 17 359 хил. лева"

"М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец август 2022 година в размер на 19 581 хил. лева"
                  "М+С Хидравлик АД обявява продажби за август 2023 година в размер на 16 992 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 165 563 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец август 2023 година е в размер на 1 986 хил. лева и 30 554 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                  М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец септември 2023 година в размер на 18 085 хил. лева и 183 648 хил. лева с натрупване от началото на годината."

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

а като пуснат новия завод 2 купона ще е пълен
                    кога?
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                      Направо "отива" на 50лв
                      А купон,че ще има,ще има,но няма да е за акционерите
                      Last edited by petrg5s; 21.09.2023, 08:47.

Коментар

Месечни колебания и резултати въобще не ме притесняват, инвестицията ми тук е дългосрочна и дивидентна !

п.п. И да допълня, ето че и ти гледаш минало и настоящо представяне , а според мен резултатите на компанията най добре говорят !
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Месечни колебания и резултати въобще не ме притесняват, инвестицията ми тук е дългосрочна и дивидентна !

п.п. И да допълня, ето че и ти гледаш минало и настоящо представяне , а според мен резултатите на компанията най добре говорят !
                          съгласен

"М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2023 година в размер на 17 359 хил. лева"

"М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец август 2022 година в размер на 19 581 хил. лева"
                          Last edited by Black and white cat-foot; 20.09.2023, 22:17.

Коментар

илиии можеш да следиш какво се случва в двата им основни пазара

Last edited by Zdravko74; 20.09.2023, 19:25.

Коментар

То и ние не сме вечни на този свят ! Ако се знаеше бъдещето инвестирането и печалбите щяха да са лесни за всички ! Аз предпочитам да инвестирам в компания с минало и добро представяне в миналото поради това, че все още не мога да гледам в бъдещето !
                              илиии можеш да следиш какво се случва в двата им основни пазара

Коментар

Past performance is not necessarily indicative of future results
                                То и ние не сме вечни на този свят ! Ако се знаеше бъдещето инвестирането и печалбите щяха да са лесни за всички ! Аз предпочитам да инвестирам в компания с минало и добро представяне в миналото поради това, че все още не мога да гледам в бъдещето !

Коментар

Working...
                                X