If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам си в предвид точно и само Енемона - те и те са там, само че правят още финансови акробатики на лъскави костюмари с очилца!!!
Ако е така, значи е до време и да цъфнат, но ще видим дали си прав. Те май вече плащаха нещо по привилегированите, след като ги емитираха. Абе не е хубаво да има още закъсали, дано да се оправят (със или без гарантиран дивидент)
Все пак добре, че МЦХ няма нищо общо с изброените джънкове
Софком - около 13%
Хим-а и Енемоната се изложиха!
Енемона не е ясно кога и дали ще излезе на печалба или....
Хим-а май ако искаш да купуваш от тази тъмна материя, то по-добре обикновенни за 70стинки(капиталовата няма да се облага), а тия 1,5лв прив. след 4 години пак ще станат обикновенни
Кои са тия компании аз само за едни се сещам - хима и енемоната, ама при вторите нещата май не са много ясни
Софком - около 13%
Хим-а и Енемоната се изложиха!
Енемона не е ясно кога и дали ще излезе на печалба или....
Хим-а май ако искаш да купуваш от тази тъмна материя, то по-добре обикновенни за 70стинки(капиталовата няма да се облага), а тия 1,5лв прив. след 4 години пак ще станат обикновенни
Изглежда, че спадът ще се задълбочи За октомври продажбите ще са с над 3 млн.лв по-малко спрямо октомври 2011 и като цяло май няма изгледи нещата да се подобрят. Но пък е добре, че поне има печалба...така жадните за дивиденти инвеститори ще могат да са спокойни за следващата година
Че кой ти брои дивидента от 6% тука след като на пазара има и с над 15
Е , в сравнение с трохите от Фармата си е направо 6
Изглежда, че спадът ще се задълбочи За октомври продажбите ще са с над 3 млн.лв по-малко спрямо октомври 2011 и като цяло май няма изгледи нещата да се подобрят. Но пък е добре, че поне има печалба...така жадните за дивиденти инвеститори ще могат да са спокойни за следващата година
Какъв ли ще е новият отчет надявам се да сме на положителна сметка...поне с милион печалба
Милионче и малко.
Аз преди писах, че сигурно ще направят същата печалба като миналата година. Обаче май съм сгрешил. Няма да могат да го направят. Новата прогноза е 1 лев печалба на акция (миналата година е било 1.10 на акция).
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец септември 2012 година в размер на 6 523 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 63 458 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец септември 2012 година е в размер на 1 058 хил. лева и 10 550 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец октомври 2012 година в размер на 5 672 хил. лева и 69 130 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Коментар