Кърти мивки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеБратлета, аз говоря за приходите, не за цената
Може да предположим консолидация или леко понижаване на хартийката;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПитай рибарката ДанеткаLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетръгна нагоре ама пак е слабичко
От 8 месеца пада !!!
Странно усещане за нагоре ,особедно на оня глу*** под мен
Ако стане 20лв ,да,ОК,тогава може .Ама то 8 месеца пада.....Last edited by danetha; 22.04.2024, 20:14.
Коментар
-
тръгна нагоре ама пак е слабичко
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец март 2024 година в размер на 10 854 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 38 804 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба за месец март 2024 година е в размер на 515 хил. лева и 4 738 хил. лева с натрупване от началото на годината.
М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец април 2024 година в размер на 11 635 хил. лева и 50 439 хил. лева с натрупване от началото на годината.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Че коя прогноза на рибарчето се е сбъднала
И никъде няма лимит за времето. За кога е валидна прогнозата , за 2 дни, за седмица, за месец !? Иначе що за прогноза ?! ГТП - гледа тавана и пише... То това ако е прогноза...
Няколко дни припяваше, че софикс бил под 800. Ей го софикс на 810, да му се порадва пак изпружен над 800
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Един месец ще стане, ама прогнозата не се сбъдва
Че коя прогноза на рибарчето се е сбъднала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИзкара късмет рибаря, че не прие предложението ми
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар