IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, работят заедно и по други проекти

Коментар

• pi6e 4e pora4kite 6te bydat vyzlojeni na avstriiska firma nqkade moje li
      da se proveri dali erh i zem sa rabotili s tqx i predi

Коментар

• Не знам дали VIPOM ще се включат, но за ERH и ZEM съм направо сигурен.

Коментар

• НЕК ще инвестира 65 млн. евро в рехабилитацията на каскада „Долна Арда“
          http://www.investor.bg/?id=40859
          Нали не си мислите , че и доста левчета ще влязат от тук и в добрия стар ВИПОМ...

Коментар

• Не съм много съгласен с теорията ти за добрите дружества, тъй като хич не ме топли че едно дружество е добро, като аз няма да спечеля и стотинка от това.
            Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било. Всеки сам си прави анализите и решава къде да инвестира. Пък резултатите ще ги видим.

Успех с Биовет!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
              Pitast, нещо си се заблудил относно ХДПАТ и БИОВ, разгледай пак отчетите. Холдингът показва доста сериозна печалба, особено пък в сравнение с Биовет. Надявам се че не гледаш неконсолидирани отчети или отчети за първите месеци от годината, когато няма пътностроителство.

Пздрави и успех!
              Като се хванете с тая печалба. Можеш ли да ми кажеш как едно дружество може да има такова увеличение на приходите, инвестиции, абе да се развива и да не се отрази на печалбата. Ами може ако собственика не исака да я покаже. Това значи ли, че дружеството не е добро? За справка я виж PAPIR какви печалби имаха преди да ги купят австрийците или те са някакви факири и успяха да увеличат печалбата 10 пъти за една година ей така.
              Иначе за HDPAT не съм казал, че не е добро дружество ама в с равнение с него то дружества като тези, които споменах досега трябваше и те да са качили цената си поне двойно.

Коментар

• Pitast, нещо си се заблудил относно ХДПАТ и БИОВ, разгледай пак отчетите. Холдингът показва доста сериозна печалба, особено пък в сравнение с Биовет. Надявам се че не гледаш неконсолидирани отчети или отчети за първите месеци от годината, когато няма пътностроителство.

Пздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast
                  Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Абе пич, ти още ли търсиш някаква логика на БФБ? Ако е така по-добре се откажи докато е време ;-)
                  Ами как да си избирам акциите тогава на базата на някакви смешни очаквания като при HDPAT. което е на загуба ама видиш ли какъв потенциал има (струтурни фондове, собственик божков и лети нагоре. А в същото време дружество като BIOV, дето не знам друго дружество да има такъв пазарен дял в международен аспект да си седи кротко на едно място.

Кажи ти тогава как си подпираш дружествата?
                  Всъщност аз не ги подПирам :-) Ако приемем, че си допуснал правописна грешка и си искал да кажеш подБирам, то тогава ще ти кажа едно: вече ми е доста трудно
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Абе пич, ти още ли търсиш някаква логика на БФБ? Ако е така по-добре се откажи докато е време ;-)
                    Ами как да си избирам акциите тогава на базата на някакви смешни очаквания като при HDPAT. което е на загуба ама видиш ли какъв потенциал има (струтурни фондове, собственик божков и лети нагоре. А в същото време дружество като BIOV, дето не знам друго дружество да има такъв пазарен дял в международен аспект да си седи кротко на едно място.

Кажи ти тогава как си подбираш дружествата?

Коментар

• Абе пич, ти още ли търсиш някаква логика на БФБ? Ако е така по-добре се откажи докато е време ;-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Искам да попитам за BALKL i DRUPL. BALKL май намериха нови пазари, имат увеличение на продажбите, акциите им са наполовина на счетоводната им стойност а са в отрасъл където всичко друго лети нагоре а те седят на едно място. Защо ли?
                        DRUPL пък е толкова добро дружество а също никъкъв ръст. Само му вземете пазарната капитализация и EBITA и го сравнете с други дружества с тяхната EBITA и пазарна капитализация и ще видим за какво говоря.
                        Друго интересно дружество е AROMA. Това дружество не е мръднало за последната година а не е лошо макар, че губи малко приходи поради преструктуриране на дейността си. То какви ли не смешни дружества поскъпнаха само заради единия тренд на борсата през последната година а AROMA седи на едно място. Пак интересна ситуация

Коментар

• Какво се е случило със SIMAT на днешната сесия, колеги? Кой изкупи до ценовото ограничение? Някакви идеи каква е причината?

Коментар

• Дайте малко инфо за това слънце KTEX. Всичко изглежда прекрасно, а дори и темата му е заспала.

Коментар

• аз продадох MSTRY малко по-долу...
                              ама щот ми трябваха пари.. иначе си е слънце дружеството...
                              а за помпите ще си чакам ... макар и на сегашните нива да съм доволен...
                              успехи...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                тия помпи пак заспаха...
                                що?
                                pompite shte pospiat oshte malko, az gi prodadoh i si podsilih poziciite w mstry
                                towa s vipom mi beshe pyrwata i edinstwena pokupka powliana ot mnenia wyw foruma i sgreshih, niama da se powtori ))

Коментар

Working...
                                X