If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам дали трябва да пиша тук,за което се извинявам.Имам 25000 акции в Булгарлизинг от 1996 година,интересува ме имат ли някъква стоиност.Благодаря
Това е от интернет, но за всеки случай провери при някой инв.посредник :
ПФ Булгарлизинг АД
49
Бул Холдинг АД
Отписано с решение № 27 - ПД от 13.02.2002 г.
Топливо е печелившо дружество в условията на криза с пазарна капитализация от около 23 милиона. Нетните активи са над 122 милиона и задлъжнялостта е сравнително малка. Освен това е започнал ръст в продажбите и печалбата и с възстановяване на икономиката ще видим значителна разлика в цените, в сравнение със сегашните...
Така и така мажоритаря е скапан, ами по-добре ВПЛОД вместо топливо. Поне във Вплод собствения капитал всяка година си расте с по над 1,5 милионки. Печалбата е налице без значение има или няма криза. а Топливо е гола вода в сравнение. Мажоритаря си го бъзика, както си иска. Не е препоръка
Хвърли поглед на КРЗ Одесос. Виж какво става с резултатите им последното тримесечие, както и капекса им за последните 2 години. Винаги са давали добри дивиденти, а и мисля, че ще излязат от кризата 2 пъти по-силни...
Коментар