IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Темата е "заспали", а не "умрели" дружества
    Ами добре, тогава. Ето ти едно заспало - вплод

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнение
      Board
      Темата е "заспали", а не "умрели" дружества

Коментар

• Board

Коментар

• Златен лев Холдинг

Коментар

• Коментар

• GAGBT, FAZAN

Коментар

• Първоначално изпратено от jotem06 Разгледай мнение
                Незнам дали трябва да пиша тук,за което се извинявам.Имам 25000 акции в Булгарлизинг от 1996 година,интересува ме имат ли някъква стоиност.Благодаря
                Това е от интернет, но за всеки случай провери при някой инв.посредник :
                ПФ Булгарлизинг АД
                49
                Бул Холдинг АД
                Отписано с решение № 27 - ПД от 13.02.2002 г.

Коментар

• Обърни се най-добре към инвестиционен посредник, примерно Карол...
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Незнам дали трябва да пиша тук,за което се извинявам.Имам 25000 акции в Булгарлизинг от 1996 година,интересува ме имат ли някъква стоиност.Благодаря

Коментар

• Топливо е печелившо дружество в условията на криза с пазарна капитализация от около 23 милиона. Нетните активи са над 122 милиона и задлъжнялостта е сравнително малка. Освен това е започнал ръст в продажбите и печалбата и с възстановяване на икономиката ще видим значителна разлика в цените, в сравнение със сегашните...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        Благодаря за Топливо! Добра идея ми даде
                        Така и така мажоритаря е скапан, ами по-добре ВПЛОД вместо топливо. Поне във Вплод собствения капитал всяка година си расте с по над 1,5 милионки. Печалбата е налице без значение има или няма криза. а Топливо е гола вода в сравнение. Мажоритаря си го бъзика, както си иска. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Хвърли поглед на КРЗ Одесос. Виж какво става с резултатите им последното тримесечие, както и капекса им за последните 2 години. Винаги са давали добри дивиденти, а и мисля, че ще излязат от кризата 2 пъти по-силни...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Сега остава и Златните да потеглят

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Топливо и Златни Пясъци. (капитализацията им е смешна на фона на притежаваните от тях активи)

Коментар

• Няма заспали дружества, има заспали инвеститори. Е, и умряли дружества има.

Айде със здраве!

Коментар

Working...
                                X