IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Добре, Весо, разкажи какво държи дружеството. Ще се радвам да допълниш или коригираш знанията ми.
    И не съм мерудия.

Какви са тия дългове на ХЕС и към кой?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Съгласно урока на Tech Master - HES са много задлъжняло д-во. А имат някви вземания от клиенти които са пренесни от 2003- следователно несъбираеми. При печалба на кация - 1.57 имат над 30 лева задължения на акция?

Коментар

• "Заспали" дружества

Правилно каза Императоре - не познаваш изобщо дружеството. Но пък си верен на себе си - на всяко гърне мерудия. Изобщо май често-често се изказваш неподготвен . . .

Коментар

• "Заспали" дружества

Ми дайте по-височка цена купува и кажете на брокерите си, че ги искате в пакет, там колкото акции купувате... Друга цака няма.

Коментар

• "Заспали" дружества

Otnosno ZLP-6te si govorim sled mesets.Joker-vij PAMP.

Коментар

• "Заспали" дружества

VNM го каза по-долу за пилето. Продават се най-много по 5-9 акции на сделка и по този начин се оскъпяват заради комисиона. Докато се събере по-голям пакет цената на акция се вдига поне с лев.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не те разбрах за Русенското пиле - какво врътки, Брайн?
                А за ХЕС си прав. Добро дружество.

Коментар

• "Заспали" дружества

ейййййййй - човек пък да не каже нещо)))))))
                  чакай сам да се похваля, че умря циганката.

Коментар

• "Заспали" дружества

Нe, Императоре, в ден като днешния човек не бива с никой да се кара, днес мечтите стaват реалност
                    A тоя момент с Фазана го има, наистина е много изнервящо, сигурно е някаква врътка. Забелязвам също, че нищо не се чува тук за HES, а мисля че не е за пренебрегване. Съвсем заспало може да не е, но е доста подценено според мен.

Коментар

• "Заспали" дружества

Весо, правилният въпрос е "КАКВО НЕ СА разпродали". Те изобщо нещо притежават ли, освен може би 4 паркинга? Не познавам детайлно дружеството, но мисля, че не държи нито един хотел, само "инфраструктура". Ако беше зимен курорт, можеше да печели от това /влекове, лифтове, карти за тях и т.н/, ама летен...

Коментар

• "Заспали" дружества

Що бе Императоре, нещо да са разпродали? За златните говоря . . .

Коментар

• "Заспали" дружества

Готин е Fазана но жинаги като се опитам д купя някои ми продава я 5 я 9 акции. и так ми дига цената (с комисионна мин. 5 лева) че се отказах да го купувам.
                          Някои гледал ли е LESPL? Много дългове но и печалба?

Коментар

• "Заспали" дружества

Ей, стига сте се карали и обиждали в готината ви тема!!!!
                            За Златните изобщо не съм съгласен, те останаха горе-долу без активи, а Фазанът готин е.

Коментар

• "Заспали" дружества

а за златните - по-надалече от това дружество

Коментар

• "Заспали" дружества

оргахим е супер, но вече и цената му е супер

Коментар

Working...
                                X