IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Странни божества имаш... сигурно си държиш снимка на старчето Уорън под възглавничката и вечер си го целуваш /не похотливо, а благоговейно, разбира се/ по цифката, като си лягаш в креватчето, а после го и сънуваш, как по рамото потупва те и ти казва "Синко" с благосклонен глас.

Не се излагай, моля и не обиждай другите безпричинно. Кой си ти, та да ни казваш какво да се лафим, Бъфет да не ти е баща?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

zabraneno e da se proiznasyat svyati imena kato Buffett ot negramotnici, bezhabernici, nevezhi i nesveduiu6ti. molya zanimavaite se s obi4ainite si zanimania, slu6qane na 4algadzhiata slavi i drunakne na slaboumni bezmislici. tova vi otiva, no imenata na bozhestvata ne spomenavaite!!!

Коментар

• "Заспали" дружества

ОК, старче, така да бъде, лягам си

Коментар

• "Заспали" дружества

Мно-о рано, бе, мъдрецът!!!
          Аз си лягам към 3...
          И не съм старче, аз съм млад човек... лягай си ти, ако ти се кърти. )))

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, айде лягай си, старче

Коментар

• "Заспали" дружества

А на внучето ще река, че дядо му е сбъркал, като не се е намешал в нашият пазар... ))))))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Знам какво е Бъфет.
                А и не се уча по книжки- най-добрият борсов учител е самата борса.
                Сигур е казал много неща - то и аз съм казал много неща за много неща.

Успех и на тебе.

Коментар

• "Заспали" дружества

Дядо ми не знае нищо за вашият пазар,не го намесвайте ,моля!Приятелчета ,ще сбъркате
                  ако забърквате стареца със Софикс!)

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, като те чета какво пишеш и се чудя защо въобще си губя времето с теб. Нищо лично, но щом не знаеш дори кой е Уорън Бъфет, не виждам смисъл да споря с теб за инвестиции в акции. Уорън Бъфет е казал и други интересни неща, но ти очевидно не си запознат. Както и да е, успех ти желая и ти пожелавам да седнеш да почетеш малко за инестирането, за търговията с акции и за влиянието на очакванията на инвеститорите.

Коментар

• "Заспали" дружества

Е, ако се занимаваш със спекулки...
                      Някой си Бъфет е рекъл, че добра е акция, която можеш да държиш вечно.
                      А тия на Слънчев бряг, Химко, петрол и т.н. ОЧЕВИДНО не са такива.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не знам дали означава, че е перспективно или безперспективно, обаче в крайна сметка нали търсим доходност. Въобще не ми пука дали е перспективно или не, важното е да усещаш пазара, да имаш нюх.

Коментар

• "Заспали" дружества

Яхо-о-о-о-о-о, мойта тема е ХИЛЯДИЛА !!!

Честито ми.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ами ти кое си, Катенце?

Коментар

• "Заспали" дружества

Мале-мале, вярно сайт за запознанства...

Еди, това че курсът на дружеството Х се повишава, не значи че е качествено - примери - Химко, Петрол, Кремиковци...
                              Това е разликата в цитираните от тебе - Медика е перспективно, а Сл.бряг подлежи на закриване.

Коментар

• "Заспали" дружества

Gledam che neshto me spomenavate
                                Pozdravi na vsichki i uspeh na borsata

Коментар

Working...
                                X