IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Ти инвеститоре не се притеснявай в индустрията подотраслите знаеш ли ги колко са много. Освен това има и лека промишлност. И там има добри местенца.

Коментар

• "Заспали" дружества

за коя новина за Албена инвест става дума и от коя дата е тази новина?

Коментар

• "Заспали" дружества

Холдингов.
        Ако се съди по ника ти май си вътрешен човек и повече информацийка имаш. Я кажи тука на тайно място дали претакате между ALB - ALBHL- Албена 2000. Защото всичките ти разсъждения по скоро ще стават за тоалетна хартия с картинки и графики отколкото за инвестиционни цели. Нали ме разбираш.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ще ви оставя за около 98 минути - ще си дремна сладко - после ще разбера докъде сте стигнали...
          Ама и Модераторите да уточнят - техния човек ли е объркал отчетът на холдингът като последен неграмотник или пък Б.Б. греши?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Здравей, Ави, мислех, че си се утрепал :-)
            Много ме интересува тоя холдинг... ама и Холдингов каза умни неща.

Байо, не мисля че е добре да концентрираш в един отрасъл само.

Коментар

• "Заспали" дружества

Saglasen sam s Dicho-MCH,ODES,SFARM,IHLBL,ORGH,NEOH;

Коментар

• "Заспали" дружества

Мисля, че Благой в случая прав е (и аз малко имперски стил така да вметна ) За албхл в отчета наистина пише това, което той казва. Цитираното увеличение е на печалбата без малцинствено участие, на което делът му е много по-голям за 2003 г. и оттам идва объркването. А за тия, които пишат статиите в инвестора (и където и да е другаде), наистина не е разумно човек да им се предоверява. Императоре, какви хора според теб ги пишат тия съобщенийца по медиите? Да не мислиш, че са някакви големи разбирачи и супер професионалисти? Нищо подобно. Някои може и да са, но повечето.......спирам дотук.

Гледам, че добър разговор сте завързали в клуба на дамите, докато аз съм се гърчил в цикъла ски-спирт-ски-изтрезняване ))

Коментар

• "Заспали" дружества

Пардон, Албена инвест холдинг ...

Коментар

• "Заспали" дружества

GAGBT - спецовете знаят защо.

Коментар

• "Заспали" дружества

Има и увеличение на активите на IHLBL с над 32% ...

Коментар

• "Заспали" дружества

Е ALBHL ти уби вожда. Съгласен съм с 1/3 от това което казваш. Другите 2/3 можем да си ги дискутираме на кафе защото не им е мястото тук. Само ще ти кажа, че като имаш определен процент от Родина турист (ти знаеш колко), който не ти е донесъл нищо и тези проценти даже и не можеш да ги реализираш като печалба какво ти носят. А същото е положението и в Складова Техника и т.н.

Коментар

• "Заспали" дружества

Не бих казал, че Софарма и Неохим са заспали, Дичо.
                          Колкото до М+С... ако направят сплитче, както се чува - гледай какво ще става.

Коментар

• "Заспали" дружества

Много добре, Холдингов, харесаха ми разсъжденията ти.
                            За локализацията - тъкмо затова влязох в България 29.

Коментар

• "Заспали" дружества

MCH,ODES,SFARM,IHLBL,ORGH,NEOH;

Коментар

• "Заспали" дружества

Има и друго - поне доскоро индустриалните предприятия някак бяха в сянка... не беше отдавна времето, когато ХЕС беше около 4 кинта, а М+С 30-тина. Голям парадокс беше - добре че влязох навреме...

Коментар

Working...
                                X