IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

dnes kakvo se targuva nai-mnogo??? nqkoi znae li???

Коментар

• "Заспали" дружества

Май и Медика тръгва нагоре... вижте търсенето и предлагането, вече и сделки стават... събужда се.
      А и Мак... А преди 8 дена някакъв ми се фукаше, че си бил продал неговите на 13, едва ли не лично на мене и ми се подиграваше че съм ги купил. Къде си, бе, пърчо? Аре, влизай сега обратно - ама на 17 !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества BALKL

Балканчето заспа нещо около 11.60-12.50, а след добрия отчет и 15 са му малко...

Коментар

• "Заспали" дружества

Laven да е заспало? Гледам, че отчитат спад на продъжбите със 75%. Това са 4 пъти по-малко. Май отива на умирачка, не на събуждане.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ха-ха-ха, Албена се завръща мощно като джедаите. И Вамо дърпа-дърпа, добре, че влязох вчера.

Коментар

• 1 млн. посетители отчете най-бързо растящият бълга

1 млн. посетители отчете най-бързо растящият български сайт

Сайтът се е изкачил със 17 места до номер 13 в годишната класация на BGcounter.com, реализирайки 372,59% увеличение на посетителите си.

От началото на годината 1 млн. уникални посетители са влезли в Start.bg, а общо от създаването му през февруари 2004 г. Start.bg е посетен от 2,26 млн. уникални посетители. В момента уеб страницата със слоган "Стартирай в мрежата" е на 11-то място в дневната класация на българските сайтове изчисляввана от BGcounter.com. За последните 3 месеца уникалните посетители на Start.bg са се увеличили с 81% до 19 000 на ден.

Самият Start.bg е указател от линкове, обособени в тематично подредени подстраници. Търсачката на Start.bg е полезна именно с извеждането в челото на търсенията именно на тези тематично подредени подстраници.

От три седмици Start.bg предлага безплатна поща с размер на мястото 100 MB, без ограничения в броя папки, писма и адреси.

Коментар

• "Заспали" дружества

LAVEN

Коментар

• "Заспали" дружества

М+С яко се изстреля вчера... но въпреки това ВСЕ ОЩЕ е подценено за мен - особено ако има сплит.

Коментар

• "Заспали" дружества

Я го напиши още веднъж за по-сигурно LESPL. Добро си дружеството ама не го виждам подценено на тия цени. При P/E=35 и Р/S=2. И тази печалба догодина може да я няма, тъй като някакъв чувствителен ръст на продажбите няма. Расте, но не стремително.

Коментар

• "Заспали" дружества

IHLBL,SFARM,NEOH,ORGH,ODES,MCH;

Коментар

• "Заспали" дружества: КОТЛОСТРОЕНЕ

STROD e mnogo podceneno
                        50leva scet stoinost

Коментар

• "Заспали" дружества

LESOPLAST

Коментар

• "Заспали" дружества