IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

IBG не заспива а направо умира

Коментар

• "Заспали" дружества

RXB,IBG,BZAH

Коментар

• "Заспали" дружества

Че отде да го?
        Е-е-е-е-е, чак 1500%...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

IMPERATORE,,,,,,kato ti kazvam da mi namerish edin IP runner, sega niamashe da si hapish ustnite kato gledash kvo stava e s Iaitsata - druzestvoto e pone 1 500% podcheneno.

Коментар

• "Заспали" дружества

искам да попитам нещо?! начинаещ сам и имам акции в serdi i rekpl.според мен са тоста доста добре на база опр и баланс ,но дали ще има поскъпване при тези позиции или да бягам?моля за отговор и ви благодаря предварително

Коментар

• "Заспали" дружества

И аз, ама кой ще ни шитне?

Коментар

• "Заспали" дружества

И така да е пак е някакво раздвижване. Аз и на 10 бих купил.

Коментар

• "Заспали" дружества

Малей - грозник/акция !!!
                  Човече това е договорена сделка - много над 30%-ното ценово ограничение е.

Коментар

• "Заспали" дружества

Я, Брайн, някой е снесъл яйца ли?
                    Пък аз си гръмнах малко пилета...

Коментар

• "Заспали" дружества

Мисля си, тоя с Яйцата дали няма пусне още някоя акциика на опашката.

Коментар

• "Заспали" дружества

Само Кремиковци не спи ;-)

Коментар

• "Заспали" дружества

v momenta po4ti vsi4ko na BFB spi!!!
                          v predizborno o4akvane i predizborna neizvestnost....
                          do izborite ne vijdam seriozni dvijenia da ima po poziciite.
                          optimizmut shte se zavurne septemvri-okomvri.... do togava, spete spokoino deca!
                          ;-)))

Коментар

• "Заспали" дружества

Нека не се обиждаме! Когато гледаш приходите на акция трябва да погледнеш и разходите на акция, а те са повече от приходите. Аз не искам на никой да влияя къде да инвестира, това си е право на всеки сам да решава, просто си изказах мнението за това дружество и мисля 4е който погледне отчета им сам може да си направи сметка. Ето я и статията:

Днес правителството реши да бъде издадено безсрочно разрешение за производство на тютюневи изделия на “Пловдив-БТ” АД, гр. Пловдив, на “Благоевград-БТ” АД, гр. Благоевград и на “София-БТ” АД, гр. София, съобщиха от Министерски съвет.

С нормативните промени се дава възможност всички притежатели на едногодишни разрешения за производство на тютюневи изделия с неизтекъл до 01.09.2004 г. срок да подадат заявление за издаването на безсрочни.

За обезпечаване на контрола на притежателите на безсрочни разрешения за производство на тютюневи изделия се въведе задължението за ежегодно представяне на производствената програма, отчет за нейното изпълнение, както и копие от счетоводния баланс и отчет за приходите и разходите за предходната година пред министъра на финансите.

Дружествата “Пловдив-БТ” АД, “Благоевград-БТ” АД и “София-БТ” АД разполагат с всички необходими технически и технологични мощности за производство на тютюневи изделия и отговарят на разпоредбите и изискванията посочени в закона и наредбата. Те притежават и всички лицензионни права за марките тютюневи изделия, които произвеждат.

Отказва се обаче издаването на безсрочно разрешение за производството на тютюневи изделия на “Шумен-БТ” АД, гр. Шумен, на “Плевен-БТ” АД, гр. Плевен, “Хасково-БТ” АД, гр. Хасково и на “Асеновград-БТ” АД, гр. Асеновград.

Тези дружества ще се трансформират и ще останат с предмет на дейност – промишлена преработка на тютюн, уточни изпълнителният директор на “Булгартабак Холдинг” Георги Костов. След преструктурирането им те ще бъдат предложени за продажба като дружества, които се занимават с преработка на тютюн, допълни още той.

Успех на всички!

Коментар

• "Заспали" дружества

има и то ръст на пиходите с над 30%
                              а вече ще преработват тютюн а не цигари
                              а както видяхме в досегашната приватизация именно към тютюнопреработвателните фабрики е инвеститорския интерес
                              Приходи на акция - 17,04 лв.
                              убиец!

Коментар

• "Заспали" дружества

отделно доколкото знам май им отнеха някакав лиценз, но не помня за коя марка цигари беше

Коментар

Working...
                                X