IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FZLES

FZLES mi se struva podceneno, s taia (est.) pe4alba ot okolo 4 lv na akcia targeta mu e kum 25(30 lv) pone ??
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• ALUM

ORGH, KTEX, AROMA,MGEHL

Коментар

• ALUM

и какво им е подцененото на тези 2 холдинга - можеби загубата?
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ALUM

O4akvanijata sa ORGH sa ceni 75- 80 leva. Spekulativni sa vsi4ki holdingo, no sa podceneni mnogo MELHL i MGEHL

Коментар

• ALUM

Ами то ALUM ако не се бъркам е на загуба последните две години?!?!? Що трябва да се качва нещо не ми е ясно. Не се заяждам а питам.

Коментар

• ALUM

Нещо при PLOBT има активност. Новини някакви?
              Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...

Коментар

• ALUM

Ми то пише бе хора, четете: ALUM - Алкомет.
                Винаги, когато имаш възможност отстъпвай, за да имаш повече пространство да се засилиш...

Коментар

• ALUM

а познай!

Коментар

• ALUM

За кое дружество става въпрос че е разбрах?

Коментар

• ALUM

Pri koi e tova uveli4enie na kapitala

Коментар

• ALUM

Да, от 4 488 482 на 17 953 928 чрез издаване на 13 465 446 нови акции. Успешна подписка при 90%. Последна дата да се включите е 20.09. Включих се днес при разтоварването. :-) :-) :-)
                        Е, малко ме притесни що така се разтоварва при такава новина, ама дружеството не е зле. Пък и сега го гледам - дърпа.
                        Всякакви ги има на борсата.
                        Успешна търговия.

Коментар

• ALUM

neshto stava tuka, tova za uvelichenieto na kapitala istina li e?

Коментар

• "Заспали" дружества

ORGH e nai dobroto o4akvam poka4vane do 10- 12 leva. Vseh AROMA i KTEX

Коментар

• "Заспали" дружества

Ima purvoklasni akcii koito sa podceneni.AROMA, KTEX, BSTR, PET, ORGH

Коментар

• "Заспали" дружества

Sa BSTR si mnogo prav- zlatno e - moje da ide i na 100 leva. O6te podceneni li- ORGH, MGEHL, AROMA,KREM

Коментар

Working...
                                X