ZLP, TRAAV,GAGBT
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
UNIM
Разбира се, без препоръки!
Всеки взема инвестиционните си решения сам, като отчита рискът при инвестирането в ценни книги на БФБ, в банкови депозити, ДЦК, валутИ, ценни метали, земеделски земи, недвижима собственост и други активи!
Успехи на всички спекуланти с гореизброените инструменти!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloТопливо също. Акции като TOPL са толкова бъкани с фундамент, че растат ВЪПРЕКИ мениджмънта. А PETHL няма как да не расте, докато расте и TOPL.
цялата икономическа група както казваш е бъкана с фундамент, а фундамента никога не излиза от мода
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от Грую ГруевПЕТХЛ - само за инфо - пазарна капитализация около 300 млн.От дружествата, които притежава ще спомена само 2:
1. Почти 100% от Лакпром - основен конкурент на ОРГХ (оргата струва 400 млн. - поне на толкова я оценява пазара), значи Лакпеом трябва да струва поне 300 млн.
2. 75% от ТОПЛ (паз. кап - 200 млн.) т.е. тук имаме около 150 млн.
Т.е. само от тези две дружества, капитализацията му е 450 млн. а засега сме едва на кота 300.
Що ли ми се вижда една североизточна посока.
Не е препоръка за нищо - от тук вече имам акцийки
има други фактори тука............
ама като се замислиш ................... Бедо това, Бедо онова ама акцията си даде едни 100% от началото на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПЕТХЛ - само за инфо - пазарна капитализация около 300 млн.От дружествата, които притежава ще спомена само 2:
1. Почти 100% от Лакпром - основен конкурент на ОРГХ (оргата струва 400 млн. - поне на толкова я оценява пазара), значи Лакпеом трябва да струва поне 300 млн.
Т.е. само от тези две дружества, капитализацията му е 450 млн. а засега сме едва на кота 300.
Не е препоръка за нищо - от тук вече имам акцийки--
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПЕТХЛ - само за инфо - пазарна капитализация около 300 млн.От дружествата, които притежава ще спомена само 2:
Не е препоръка за нищо - от тук вече имам акцийки
Съгласен съм с теб.
Коментар
-
ПЕТХЛ - само за инфо - пазарна капитализация около 300 млн.От дружествата, които притежава ще спомена само 2:
Не е препоръка за нищо - от тук вече имам акцийкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар