IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• znae6t, ajde kaji mi togava hotel serdika v aktivite na koe drujestvo vlizat kato si tolkova znae6t

Коментар

• Погледни какво стана със кода SERDI, офертите продава се купиха.

Коментар

• А в краткосрочен аспект добави и ЗЛАТНИ

Коментар

• Много си прав , Минувачо! Само спокойствие и силна храна му е майката:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от tikvi4kata
            a kakva e pazarnata kapitalizaciq na hotel serdika? borsov kod - serdi. pogledni 4e v serdi ima i akcii na ghvmp
            Ти май не знаеш за какво говориш а?

Коментар

• a kakva e pazarnata kapitalizaciq na hotel serdika? borsov kod - serdi. pogledni 4e v serdi ima i akcii na ghvmp

Коментар

• Смея да кажа че и RTUR е много подценено, може ли пазарната капитализация да е едва 4 800 000 лв, при положение,че хотел Сердика беше купен за 10 000 000 EU.

Коментар

• А някой знае ли защо AROMA изгуби инвеститорския интерес?
                  Благодаря предварително за отговорите ;-)

Коментар

• За много години на всички, много успехи и висока доходност през тази година!
                    Като гледам картинката две интересни дружества "спят", борейки се с нервите, кой ще издържи повече, купувачите или продавачите
                    KDN i VIPOM, при другите "интересни" дружества общо взето има движение, но аз лично мисля, че горните две имат голям потенциал през тази година.

Коментар

• И аз ги гледах, изкарват яко печалба и сега по Коледните празици ми се струва, че са продавали яко. Ама не знам нищо за мажоритаря. Ама има и друго. Едни американци ще инвестират 500 млн. в Румъния, в отглеждане на 2 млн.прасета. И тогава става много зле за малките български фермички с общо 800 хил. прасенца на година.

Коментар

• ... прасефермата в Николово?
                        Имам голям мерак да притежавам над 50% от нея - всяка година ще си гласувам дивидент, плащан в натура... :-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кво беше СВИНК - нещо прасешко ли?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• A SVNIK?
                            s toq pti4igrip,pri tqh tarseneto trqbva da se e uveli4ilo.
                            A mina i koleda i nova godina,nai uspe6niqt period ot godinata za tqh.
                            I s tezi rekordni izkupni ceni na na jivoto svinsko-3,00-3,60 za kilogram,mislq 4e ot4etat im za Q4 6te e dosta dobar
                            Всичко е възможно,само желание да има!
                            Делян Костов ;-)

Коментар

• И каква стана тя с MOSTS :-)

Коментар

• HIKA, SUN, VELB, GAGBT

Коментар

Working...
                                X