IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и там (пловдив) не се преработва захар, а се произвеждат бонбони, вафли и т.н.

Коментар

• в пловдив не се ли разпореждаше ветко арабаджиев

Коментар

• До Z,
        Заводите на Гриша Ганчев са “Захар Био” АД, Русе и “Захарен комбинат Кристал” АД, Пловдив. Във Варна незнам да преработват захар, а Камено беше на Мулти, но незнам дали работи в момента. Последно пакетираше сол само. А може би нещо изпускам?

Коментар

• 6te pojiveem i 6te vidim. To4no ot takiva speko buhalki na njakolko puti sum pravil dubali. Te sa evtini i pri malki novini ska4at mnogo.

Коментар

• Килър много уважавам твоите мнения но тук си в грешка за завода в Долна Митрополия. Този завод никога няма да почне да преработва захар ако ще да влезем и в САЩ. Помни ми думата. Фирмата на Гриша Ганчев с име още веднъж казвам коя е тя "Българска захар 2002" ООД е фирмата която учавства за разпределението на квотите и ако тя вземе квота захарта ще се рафинира във някой от трите завода но не и в Долна Митрополия. Трита завода са В Русе , Варна и Камено. Но нито един от тях не е на борсата. А през цялото време се опитвам да ти кажа че и BZAH не е собственник на завода , ако това вече може да се нарече завод в Долна Митрополия. Тук играта е като при Химко който спечелил спечелил другите да лижат рани. Успех
            Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ako tova e istina za BZAH- sa6to izbuhna voinata za zaharnite kvoti.Te rabotjat , no ne s pulen kapacitet. Sobstvenost sa na Gri6a Gan4ev. Toi naposleduk prodava na poljaci- taka 4e da ne izleze i ot tazi trunka zajak.

Коментар

• BZAH е кухо дружество което е само параван. Няма нищо общо с завода в Долна Митрополия. Собственика на завода е "Българска захар 2002" ООД. А може да спорим дали въобще има завод или само остатъци от завод - със сигурност инсталацията за рафиниране на захар е отдавна нарязана и е предадена на вторични суровини. Сами прецинете що за дружество е BZAH.
                Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Njakoj ste mi kaje li dali ima hljab v BZAH,dali ne e zaspala
                  Заспала е много дълбоко.Може и въобще да не се събуди
                  МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Njakoj ste mi kaje li dali ima hljab v BZAH,dali ne e zaspala

Коментар

• PKAR - не се набутвай с евтината цена, тука няма значение колко евтини акции ще набълбукаш а качеството на акциите, ако есте. не си свръх спекулативен играч. Количеството не води до качествени промени в този случай. Ако те интересуват евтинджоси - Има една камара - VAZHO, STRAB, HIMKO i t.n. Ситуацията с ПКАР дружеството - е почти подобна, само дето не е в ликвидация още, но без дейност и загуба от евентуална дейност, колко години ходене по мъките му даваш. Освен това за така наречения актив (машини и т.н.) се знае, че е от преди 30г., той НЕ МОЖЕ да бъде продаден на тази цена (няма да има купувачи просто.) Не се подвеждай по статичните показатели, които между другото не са се променили от както го знаем. Това грубо подсказава че докато не генерира печалба, растежа на акциите ще се дължи най-вече на спекулативните очаквания, никаква особена печалба не може да се чака.

Коментар

• ELHIM, SFARM, RXB

Коментар

• Какво му има на това VINBU, че скача така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                            Гледам страшни схеми за инвестиране предлагате- значи ако има акция с P/BV<0,5 и P/E по-ниско от средното за отрасла, значи трябва да се купува. Да, ама тука не е NYSE и механичното инвестиране не помага, по-сигурна е системата "едно птиченце ми каза".
                            Хареса ми точно и правилно казано с прости думи.

Коментар

• Nikola,turizma v Balgariq ne e ili nai-malkoto moje da ne e 2 meseza.Az govorq za kompleksen turizam-zimen,lete i daje prez "mejdinnite" sezoni.Na balaknite nqma druga strana koqto moje da profitira ot turizam kolkoto ot nas,Garzite i Turzite pe4elqt ot letniq sezon,Sarbite ot ni6to,Rumanzite sa6to.Stranata ni e krasiva,na6a gre6ka 6te e ako ne "q" vidqt.

Коментар

• Работата е там човек да може да предвиди растежа за следващите 5 години, което с изключение на едно две "скучни" дружества, където грешката не би била особено голяма за останалите е като гледане в тавана или хвърляне на стрелички. Дори и човек да хване донякъде приходите, то оцелване на печалбата дори и в диапазон +- 20%би било хазартен опит

Коментар

Working...
                                X