IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Медика ми напомня на заспал човек, събуден внезапно с як шут - баси как подскочи...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз отдавна подържам също за METIZ. Вярно, че към момента самият завод изглежда не много добре, но то затова е и толкова евтино в момента и върви на "примоция". По-лесно ще се оправи този завод, който има уникално производство за страната, отколкото тепърва да се инвестира в нов. Така, че на фона на новините за консорциум, очевидния ръст в строителството и на факта, че акцията се търгува под счетоводна стойност - оптимизмът ми определно се засилва.

Коментар

• Първоначално изпратено от samsung
        Заспал е DOBHL с печалба от 9 лв. на акция ма май никой не чете отчети
        Трябва да си луд да влезеш там или доста , доста смел...Огромната част от тая печалба идва от продажба на дела във Фазерлес...и то на безценица, в сравнение с настоящата цена.Това не показва особена далновидност - не мислиш ли ?.И оттук насетне к`во ше правят ламерчетата - смукане на палци!

Коментар

• Заспал е DOBHL с печалба от 9 лв. на акция ма май никой не чете отчети

Коментар

• Всички са заспали хи хи .

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
              SVIL
              04evidno si propusnal petu4nata sesiq.Tova ako e zasalo drujestvo, ne znam kakvo 6te e kato se subudi

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                SVIL
                :shock:

Коментар

• SVIL

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                    Първоначално изпратено от XX
                    И според мен METIZ е доста подценено. ;-)
                    Отидете да го видите първо - покривите ще му паднат, всичко тече. Тия хора нямат пари да си оправят къщата (образно казано), а после да помислят и за нещо повече. Днес има някаква печалба, утре ще я няма (източена нанякъде). Липсва доверието.
                    Нека тази седмица отчетат 70-80% ръст на продажбите и тогава пак ще обсъждаме темата за печалбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
                      И според мен METIZ е доста подценено. ;-)
                      Отидете да го видите първо - покривите ще му паднат, всичко тече. Тия хора нямат пари да си оправят къщата (образно казано), а после да помислят и за нещо повече. Днес има някаква печалба, утре ще я няма (източена нанякъде). Липсва доверието.

Коментар

• ...
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ХИКА-та отвори едното око според мен !!!
                          Очаквам като се събуди , да бутне тапите ......и тогава - ЗАРЯ !!!
                          Ха дано , имам и не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
                            Сега като разгледах тук и се сетих пак за METIZ, но ще се събуди след отчета и ще скъса "въжетата" и "оковите". Имам малко акции и мислех да ги продам след отчета. Това спокойствие ми даде време да почета малко, да подпитам и мисля да остана още поне 6 месеца пък да видим. Даже го бях махнала от полезрението ми в COBOS, но ще гледам шоу другата седмица задължително.
                            Не е препоръка и успехи на всички търпеливци тук!
                            Почват една по една новините, сега консорциум, после отчет, после нови договори за износ и хайде на черешата. Все пак се търгува под чтеводната си стойност, което си е чудо. Пък скоро като стане 2-3 пъти по тази стойност, ще пием по едно малко за здраве.
                            Абе наистина се чудя понякога, тези хора които играят на тази борса какво гледат в една компания или голяма част наистина взимат решение само от този форум. Тук не визирам само тази акция, но и още немалко други
                            Пак не препоръчвам нищо, всеки си знае за себе си.

Коментар

• hikatakvo 6te napravi tezi dni... ne mi se verva

ne e ni6to kfn
                              не е препоръка..!

Коментар

• METIZ изглежда доста добре, на фона на консорциума които формираха за Марица Изток, при един хубав доклак ще се посъбуди това дружество

Коментар

Working...
                                X