Медика ми напомня на заспал човек, събуден внезапно с як шут - баси как подскочи...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Аз отдавна подържам също за METIZ. Вярно, че към момента самият завод изглежда не много добре, но то затова е и толкова евтино в момента и върви на "примоция". По-лесно ще се оправи този завод, който има уникално производство за страната, отколкото тепърва да се инвестира в нов. Така, че на фона на новините за консорциум, очевидния ръст в строителството и на факта, че акцията се търгува под счетоводна стойност - оптимизмът ми определно се засилва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от samsungЗаспал е DOBHL с печалба от 9 лв. на акция ма май никой не чете отчети
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧПървоначално изпратено от XXИ според мен METIZ е доста подценено. ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XXИ според мен METIZ е доста подценено. ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LolitaСега като разгледах тук и се сетих пак за METIZ, но ще се събуди след отчета и ще скъса "въжетата" и "оковите". Имам малко акции и мислех да ги продам след отчета. Това спокойствие ми даде време да почета малко, да подпитам и мисля да остана още поне 6 месеца пък да видим. Даже го бях махнала от полезрението ми в COBOS, но ще гледам шоу другата седмица задължително.
Не е препоръка и успехи на всички търпеливци тук!
Абе наистина се чудя понякога, тези хора които играят на тази борса какво гледат в една компания или голяма част наистина взимат решение само от този форум. Тук не визирам само тази акция, но и още немалко други
Пак не препоръчвам нищо, всеки си знае за себе си.
Коментар
Коментар