If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами предполагам върви нормално, в крайна сметка как да върви. Ново за мен беше, че след увеличението на капитала на Елма, ХХИ са си увеличили вече дела на 23,30%(по спомен).
Znae6t : Интересно ми е дали очакваш ХХИ да стигне показателите на КМХ ? Как виждаш цената на ХХИ каъм края на годината ?
Напоследък доста се говори около GAMZA, бих добавил, че консолидирания отчет ще покаже накъде, но то е ясно - яко ъп. Като гледам Балкантурист как са разпродавали накъде ли е тръгнал ARBAN? Третият жокер май беше ERH, с последните две - три поръчки ще има за година напред
HHI е интересна позиция за спекулантите, гледам 4е тая седмица минаха няколко по-големи пакета по нея някои има ли инфо как вървят нещата покрай внедряването на новата машина за санитарна хартия
Ами предполагам върви нормално, в крайна сметка как да върви. Ново за мен беше, че след увеличението на капитала на Елма, ХХИ са си увеличили вече дела на 23,30%(по спомен).
HHI е интересна позиция за спекулантите, гледам 4е тая седмица минаха няколко по-големи пакета по нея някои има ли инфо как вървят нещата покрай внедряването на новата машина за санитарна хартия
Коментар