IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за какво ще му послужат като си ги накупи?...
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Купувай си тихичко и не вдигай шум...

Коментар

• Някакви мнения VIPOM
        закротило се е гредам
        ама за добро ли е или обратното...
        ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• М+С събужда се, да.
          Малей, тия ако направят сплит, какво ще стане....
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SUN , LAVEN, PET

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
              Ами предполагам върви нормално, в крайна сметка как да върви. Ново за мен беше, че след увеличението на капитала на Елма, ХХИ са си увеличили вече дела на 23,30%(по спомен).
              Znae6t : Интересно ми е дали очакваш ХХИ да стигне показателите на КМХ ? Как виждаш цената на ХХИ каъм края на годината ?

Благодаря предварително !

Коментар

• Напоследък доста се говори около GAMZA, бих добавил, че консолидирания отчет ще покаже накъде, но то е ясно - яко ъп. Като гледам Балкантурист как са разпродавали накъде ли е тръгнал ARBAN? Третият жокер май беше ERH, с последните две - три поръчки ще има за година напред

Коментар

• Няма да паднат под 1.59. ( Мисля, че там някъде излизаше цената на придобиване на акциите от увеличението. Или 1.39 ли беше??).

Коментар

• Като казахте Баневите дружества - В ЕЛМА не са чак толкова много неговите проценти, а я какъв спад търпи - докъде ли ще се срине?

Коментар

• Баневите позиции са си интереснои по принцип за спекулантите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kovachev
                        HHI е интересна позиция за спекулантите, гледам 4е тая седмица минаха няколко по-големи пакета по нея някои има ли инфо как вървят нещата покрай внедряването на новата машина за санитарна хартия
                        Ами предполагам върви нормално, в крайна сметка как да върви. Ново за мен беше, че след увеличението на капитала на Елма, ХХИ са си увеличили вече дела на 23,30%(по спомен).

Коментар

• HHI е интересна позиция за спекулантите, гледам 4е тая седмица минаха няколко по-големи пакета по нея някои има ли инфо как вървят нещата покрай внедряването на новата машина за санитарна хартия

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            ок, както казва kefala, май всички станахме дългосрочни инвеститори
                            Хе-хе - завиждате ли ми, че аз винаги такъв съм си бил? :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Благодаря, Арго. Беше доста изчерпателен.

Коментар

• Естествено!Но поне по един индиански "СКАЛП" да падаше!

Коментар

Working...
                                X