IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако гледаме отчета таргета трябва да е 12 лева. Ама пусти зимен туризъм, все си мислим, че трябва да е много печеливш бизнес.

Коментар

• Ако гледаме отчета таргета трябва да е под 20лв май. Ама то кой ти гледа отчетите

Коментар

• Както казах вчера ще пазарувам по-ниско от моя таргет и бях прав :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
          Новият 5 звезден хотел ORLOVETZ e техен и резултати от него ще бъдат видни след 3 месеца ..............................
          Колко мислите, че струва само хотела !
          Орловец е даден под наем дългосрочно,това че е пълен няма голямо значение за сега.Може да го продадат,но сигурно ще е по балансова стойнойст.

Коментар

• PAMPO, DZI, PAPIR са включени в BG 40

Коментар

• Отчета за мен е по добър от миналогодишния.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                Аз ще я чакам на 25.50 - 25.60 лв.
                И тая моя прогноза се сбъдна

Коментар

• Thx

Коментар

• XX Hotela e full ot predi koleda.

Коментар

• А той и ще носи приходи целогодишно..........

Коментар

• Новият хотел в еклпоатация ли е вече или е недовършен?

Коментар

• Новият 5 звезден хотел ORLOVETZ e техен и резултати от него ще бъдат видни след 3 месеца ..............................
                          Колко мислите, че струва само хотела !

Коментар

• 30 лева - когато нетната печалба е 3 лева на акция, а не -0.44 лева. И когато приходите са 30 лв./акция, а не 12. А от тези 12 млн. приходи 1,7 млн. са от някакви положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти, които не са ми ясни - акции ли са търгували или са ги спечелили на покер в казината на Пампорово, така и не се обяснява.
                            Ако сегашните 7,6 млн. проходи от услуги, които са нараснали със 73% /а не със 173% както пише в отчета, някой трябва пак да се върне в пети клас/, растат все с толкова и следващите три години - накрая заветното ниво 30 лева може и да зарадва търпеливите инвеститори. Това обаче при условие, че нарастващите приходи се съпътстват с прилична рентабилност, защото може да се продава и на загуба /като миналата година както излиза от този отчет, който все пак изглежда много по-добре от миналогодишния/.

Забележка: Нямам акции в Пампорово, никога не съм имал и не мисля да си купувам в скоро време. Моля да приемете горното не като насмешка към влезлите в позицията, а като приятелско заяждане като форма за обмен на мнения. И естествено, може и да не съм прав. Желая успех и печалби на всички инвеститори.

Коментар

• Аз нямам намерение да продавам, камо ли на 30.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• добре бе банда, кога ще продаваме на 30?

Коментар

Working...
                                X