Ако гледаме отчета таргета трябва да е 12 лева. Ама пусти зимен туризъм, все си мислим, че трябва да е много печеливш бизнес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TraderaНовият 5 звезден хотел ORLOVETZ e техен и резултати от него ще бъдат видни след 3 месеца ..............................
Колко мислите, че струва само хотела !
Коментар
-
30 лева - когато нетната печалба е 3 лева на акция, а не -0.44 лева. И когато приходите са 30 лв./акция, а не 12. А от тези 12 млн. приходи 1,7 млн. са от някакви положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти, които не са ми ясни - акции ли са търгували или са ги спечелили на покер в казината на Пампорово, така и не се обяснява.
Ако сегашните 7,6 млн. проходи от услуги, които са нараснали със 73% /а не със 173% както пише в отчета, някой трябва пак да се върне в пети клас/, растат все с толкова и следващите три години - накрая заветното ниво 30 лева може и да зарадва търпеливите инвеститори. Това обаче при условие, че нарастващите приходи се съпътстват с прилична рентабилност, защото може да се продава и на загуба /като миналата година както излиза от този отчет, който все пак изглежда много по-добре от миналогодишния/.
Забележка: Нямам акции в Пампорово, никога не съм имал и не мисля да си купувам в скоро време. Моля да приемете горното не като насмешка към влезлите в позицията, а като приятелско заяждане като форма за обмен на мнения. И естествено, може и да не съм прав. Желая успех и печалби на всички инвеститори.
Коментар
Коментар