IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нормално е след няколкото успешни сезона цените да се покачват

Коментар

• Поздрави авс !!!! :-)
      По-точно - до април предвиждам ръст между около 28-48%, да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Takiva glasove se 4uvaha o6te kogato akciite bjaha na 20leva, taka 4e

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Всички писти в курорта са обработени и лифтовете работят !
          прав си, но не работят за вас а за няколко хрантутници около Сибанк
          Момета, много се наду този балон и сега ще издиша по малко доста далго време. не разбрахте ли че цената се наду изкуствено за да се прехвърлят скъпо едни пакети на пенсионни фондове, а пък пенсионерите ще почакат 20-тина години да спечелят от това

аре, успех и умната

Коментар

• хе хе пустите му барове надявам се, че през деня оборот правят предимно кафетата по пистите

Коментар

• A barovete rabotjat li na max

Коментар

• Всички писти в курорта са обработени и лифтовете работят ! дебелина на снежната покривка 100см. – тип снежна пудра Не е зле за 6 февруари. Човек може и да поостане на Пампорово –особено ако е минал през Пловдив

Коментар

• Kolko be6e kazal Impa 4e 6te stigne PAMPO

Коментар

• :-)
                    Слушайте Импа за ПАМПО и няма да сбъркате.
                    Поздрави , Имп!

Коментар

• Vinagi sum znael 4e kulturata i progresa idvat ot zapada

Коментар

• Не съм там, Герко, в Западна София съм си - да.

Коментар

• Imepatora няма ли да запалиш някой пловдивски фас докато си на лифта за Снежанка ? Много са хубави !

Коментар

• Мъхъм-м...

Коментар

• Tejka Imperatorska duma

Коментар

• Тоже като предишната ми - нов ценови рекорд към краят на сезонът.
                                Никой ли не забелязва, че са построени нови писти, нов и огромен хотел, че са закупени машини, вижте отчетите !!! Е, нека поседи курсът нисичък-нисичък, та още да си попазарувам, да. :-)

Коментар

Working...
                                X