IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Сега да видим ще почнат ли да обясняват че капитализацията от 9.6млн е висока (от които 1.6 млн са внесени преди няколко месеца).
    То и ЦКБ направиха увеличение при по-висока цена от моментната ама уви...нищо повече от това

Тука като прибавиш и че печалбата за полугодието е над милион (не съм чел отчета за 9те месеца), така че определено си е без пари за момента. Може би ще имат разходи свързани с въвеждането на заведенията, които до скоро са отдавали под наем, но като цяло изглежда, че си има предпоставки за добро развитие. Позицята обаче не е спекулативна, трябва да се държи по дългосрочно

Коментар

• До две години Пампорово и Чепеларе ще се слеят в един мегакурорт

За сливането потвърди и мажоритарният собственик на "Пампорово" АД Цветелина Бориславова. “Изключително съм щастлива, че имаме подкрепа от всички вас и в трудните за нас моменти разчитаме, че държавата ще помогне за развитие на курорта и нашите инвестиции, за обединяване на двата курорта Пампорово и Чепеларе”.
      http://www.smolyannews.com/news/turi...din-megakurort

"Изключително много ме боли, че държавата, която по никакъв начин не е направила нищо за развитието на този изостанал икономически регион, сега пречи да се реализират 84 млн. инвестиции за развитие на инфраструктурата на Пампорово".
      http://news.plovdiv24.bg/466001

Аз нямам какво да деля с никого за Пампорово. Но ме боли, че държавата не е помагала на този регион, а сега, когато се е явил един инвеститор - ето аз съм инвестирала 74 милиона за 4 години в курорта, му пречи.
      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2477337

Пампорово" АД инвестира около 5 млн. лева в подготовка на
      курорта за новия зимен сезон, информира изпълнителният директор
      на дружеството Мариан Беляков.
      http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/691144

Сега да видим ще почнат ли да обясняват че капитализацията от 9.6млн е висока (от които 1.6 млн са внесени преди няколко месеца).

Коментар

• Даааам, Сиесайеф е придобило Перла мениджмънт на 6 декември. Справка - търговски регистър.
        Цената 100 лв кефи просто
        Да се бяха обадили да дам 110 лв

Коментар

• И така, какво казваше храбрия Симов?!?
          Иначе казано, задачка-закачка - Допълнете следващата дума: "Деспред", "Катекс", "......" Не е препоръка, имам хартия
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ако предстои търгово каква би била ориентировъчната цена? Според мен едно такова евентуално търгово и отписване би било в услуга на предложителя и на тези придобили акции на ниски цени, но определено не би било в полза на тези влезли на по-високи цени (като мен средна цена 10 лв.). А както се вижда дружеството работи добре и генерира не лоши печалби, а изгледите са даже и още по-добри когато се пусне и нов, по-голям лифт.

Коментар

• Както и КЗК отчете поглъщане на едното дружество от другото води до едноличен контрол над Пампорово и Деспред, за какво друго да го правят това освен за отписване. И увеличението на капитала се вързва много добре с тази теза според мен.

Коментар

• дали въобще ще има търгово? Макар че Бориславова само се чудят къде да я ударят, така че предполагам КФН няма да я пропусне

Коментар

• И тук тишина, някой чувал ли е кой прави търговото. Интересно че КЗК позволи сделката, трябва да е станала факт, а на борсата пак нито вест, нито кост.

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                    вече съм се парил от Катекс ( където още стискам някоя акция) ..
                    и аз стискам едни - купени на 23 лева!
                    какво стана с това дружество - нали много пари имаше за раздаване уж...

Коментар

• Тука сигурно е хубаво човек да си купи малко, акции ...

въпроса е че вече съм се парил от Катекс ( където още стискам някоя акция) и недолюбвам много, много "напълно законните" сделки и процеси извършени от мароритаря ( един и същ и при двете компании) ..

Коментар

• Е вчера най-после КЗК са публикували решение

"Предвид на това, придобиването от страна на „СИЕСАЙЕФ“ АД на целия капитал на „Перла Мениджмънт“ ЕООД има за резултат и косвено придобиване на целия капитал на „Пампорово“ АД и „Деспред“ АД. Това придобиване изменя вида на упражнявания контрол върху двете дружества и води до осъществяване на концентрация между предприятия.
                        ...

РЕШИ:
                        1. РАЗРЕШАВА концентрацията между предприятия, която ще се осъществи чрез придобиване на едноличен контрол от страна на „СИЕСАЙЕФ“ АД, София (ЕИК 131385285) върху „Перла Мениджмънт“ ЕООД, София (ЕИК 131138178), „Деспред“ АД, София (ЕИК 121018593) и „Пампорово“ АД, Чепеларе (ЕИК 830166943)."
                        http://reg.cpc.bg/Dossier.aspx?DossID=300044611

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                          Ами да бутнат целия курорт колко е то , и да живее демокрацията. Мангалите изсякоха всички гори в БГ ,те сега са се сетили за лифта ,че бил незаконен да ги е.а
                          Те да бяха само мангалите ... Мутрафони налазали пипалата си там и няма измъкване. Кой ли е основният кредитор там? БАКБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от John Gotti Разгледай мнение
                            Бутат незаконен лифт в Пампорово
                            ДНСК e издала акт за премахване на съоръжението, защото е без разрешение за строеж

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=472236
                            Ами да бутнат целия курорт колко е то , и да живее демокрацията. Мангалите изсякоха всички гори в БГ ,те сега са се сетили за лифта ,че бил незаконен да ги е.а

Коментар

• Бутат незаконен лифт в Пампорово
                              ДНСК e издала акт за премахване на съоръжението, защото е без разрешение за строеж

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=472236

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                                Коя дата уцели?
                                бели кахъри, едва ли ще чуем повече по въпроса

Коментар

Working...
                                X