Какво реноме бе?! Реноме на плямпало!Всички губим понякога,но не всички плямпаме!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Това е пуснато на: 05 Фев 2006 13:23
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от SOFIXПадането ще е по-скоро от колкото очакваш. А аз съчувствам на шматките които купуваха на 28 и нагоре.
Сняг навън вали, вали,
Заю к... членът го боли... ;-)
Нищо лично Импе но това е реалноста. Просто борсовата игра не е за всеки.
Коментар
-
Чалгаджийо, не продадох на 28, защото не съм предполагал, че ще вземе да пада, поне не и до такива идиотски нива. Този спад реално няма почти никакви основания, пада акция, която би трябвало да расте. А в портфейлът ми има точно толкова пари, колкото струват акциите му, може да са два бона, може и двеста.
А за плакането - ти ще си тоя, дето ще плаче не, ами ще квичи (ти това го умееш), задето не си си купил, ама късно ще е, свинчо.... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императоре ако беше продал на 28 лева сега и ти щеше да си купиш "евтини акции".Въобще интересно ми е колко пари е портфейла ти?Ако лаеш по форумите за некакви пикливи 10 бона например не си струва.И ако Пампо ти е на 12-13 лева и го стискаш от 2-3 години пак си се пре...бал-изпуснал си къде къде по добри печалби.......
А за ПАМПОто ще плачеш един ден ама късно ще е чадо
Коментар
-
Пробвай пак, Киф - промоцията не е свършила... ще оскубеш друг поакан заец, който след най-много месец ще хленчи "Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ, що пък сега поскъпна Пампорово-о-о-о-о... баси измамата е тая борса-а-а-а-а..." и ще си бърше цифката... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар