IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво реноме бе?! Реноме на плямпало!Всички губим понякога,но не всички плямпаме!!

Коментар

• ALB и PAMPO разклатиха сериозно реномето на Императора.

Коментар

• Това е пуснато на: 05 Фев 2006 13:23

Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от SOFIX
        Падането ще е по-скоро от колкото очакваш. А аз съчувствам на шматките които купуваха на 28 и нагоре.
        А аз съчувствам пък на тия дето бягат, особено на 25-26 кинта. Ще реват - а и вижте навън...

Сняг навън вали, вали,
        Заю к... членът го боли... ;-)
        Е бедни ми Императоре кво стана сега? Кой пак знаеше каво ще се случи? Кой сега съчувства и на кого? Докато хората продаваха и правеха пари ти се чудеше каква простотия да напишеш. А сега Импе хората ще купуват евтини акции а ти ще се държиш за оная работа.

Нищо лично Импе но това е реалноста. Просто борсовата игра не е за всеки.

Коментар

• Чалгаджийо, не продадох на 28, защото не съм предполагал, че ще вземе да пада, поне не и до такива идиотски нива. Този спад реално няма почти никакви основания, пада акция, която би трябвало да расте. А в портфейлът ми има точно толкова пари, колкото струват акциите му, може да са два бона, може и двеста.

А за плакането - ти ще си тоя, дето ще плаче не, ами ще квичи (ти това го умееш), задето не си си купил, ама късно ще е, свинчо.... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре ако беше продал на 28 лева сега и ти щеше да си купиш "евтини акции".Въобще интересно ми е колко пари е портфейла ти?Ако лаеш по форумите за некакви пикливи 10 бона например не си струва.И ако Пампо ти е на 12-13 лева и го стискаш от 2-3 години пак си се пре...бал-изпуснал си къде къде по добри печалби.......
            А за ПАМПОто ще плачеш един ден ама късно ще е чадо

Коментар

• И какво стана, неговата кожа? Курсът се върна на вчерашните нива... сигурно онзи лудият е сбъркал неволно и сега циври... :-(
              Ей, авс - ти к`во се кефиш, ти ли гепи акцииките на нещастникът? :-)

Коментар

• Пробвай пак, Киф - промоцията не е свършила... ще оскубеш друг поакан заец, който след най-много месец ще хленчи "Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ, що пък сега поскъпна Пампорово-о-о-о-о... баси измамата е тая борса-а-а-а-а..." и ще си бърше цифката... :-)

Коментар

• Евала на брокера бързопипко!Така готено прецака панирания продавач , че ме изкефи...

Коментар

• мамка му - де тоз късмет при мен
                    лятото хванах промоцията, ама сега не съм сред щастливците
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Аре - звънкай и казвай ще черпиш ли... :-)

Коментар

• ЕЙ ДА НЕ СЪМ ГИ КУПИЛ АЗ - трябва да звънна един телефон - баси кефа

Коментар

• Някакъв луд, Киф, раздава акции за по един политик...

Коментар

• Нищо страшно!Минаха 125 бр. на котировка 20 лв....
                            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Импе какво стана, че тия идиоти в работата са ми резнали достъпа до борсата - м...a им

Коментар

• 20 кинта? Ха-а-а-а-ха-ха - някой напълни гащите !!!!

Коментар

Working...
                                X