IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Пампорово място за нови писти няма. Могат да се направят нови писти на съседния баир по пътя за Стойките или на Перелик.
    На Перелик има военно поделение, първо него трябва да махнат.
    Забравете Чепеларе(Мечи Чал) ниско е и снега се топи бързо.

Коментар

• Отчета си го бива

Коментар

• Спекулата - PAMPO

Някой от преди мен пишещите бил ли е на Пампорово? Имате ли си предствава как и къде да се построят тези нови писти и лифтове ???
        Факт е, че в момента съществуващите писти само 3 от тях носят около 80 -90% от натовареността през сезона. Другите са опасни, не поддържани и трябва да има много голям сняг за да изпиташ наслада от карането! Та това дружество не може сегашните си писти да поддържа, какъв е смисъла нови да строи??? А да може да построи някакви писти(най-вероятно някакви подобия на пистички, защото просто вече няма къде), но целта с новите писти ще е да пишат в рекламните брошури за новия сезон, че има нови писти и по вестниците да се вдигне някакъв шум , та да може рибоците да налапват по навътре акциите на PAMPO.
        А някой да е карал ски в Пампорово и Банско в началото на април и да е видял огромната разлика в политиката на двете дружества относно клиентите, бъдещо развитие и т.н ???
        А някой да е бил в последните една-две седмици на Пампорово или само да е минавал по пътя Чепеларе-Пампорово-Смолян? Съмнявам се.
        Един съвет - ако ви се налага скоро да минете през Пампорово - избягвайте го, за да си запазите нервите и доброто впечатление за курорта от старите времена !

Коментар

• И отчета и переспективите ще са пвече от отлични

Коментар

• abc kakvo imash predvid? kakvi sa tvoite ochakvania.

Коментар

• Зависи от нивата след отчетът, авс... може и да не излизам.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имп , защо ли си мисля , че идеята ти да излезеш сега от ПАМПО и да влезеш есента , няма да е печеливша..

Коментар

• И аз се надявам, авс, Пампорово АД да ги.... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от N.P
                    A pistite koi 6te postroi???????? kato ka4at 15 000 -20 000 turista na su6testwuwa6tite pisti kakwo 6te stane spored vas gore?
                    Kak kakvo? Kato v kazarmata - stroeni v kolona po trima na opashka za lifta ))

Коментар

• A pistite koi 6te postroi???????? kato ka4at 15 000 -20 000 turista na su6testwuwa6tite pisti kakwo 6te stane spored vas gore?
                      Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Импе , и аз имам притесненията ти , но все пак се надвам , че след като е осъзнат проблема , ще се намери и решение за него.А това , че ще се пренатоварят лифтовете , означава , че ще има нужда от нови такиве , които мисля , че е ясно кой ще ги построи...

Коментар

• Не говорех специално за лифтовете, а за безконтролното и бясно презастрояване на Банско и на Слънчев бряг. Ето - Суперборовецът, Албена - всичко по план.
                          Да.

Коментар

• Impe,gre6i6 za Bansko!-tam za lift az li4no ne sum 4akal powe4e ot 4-5 minuti i to w nai-natowarenite dni.Wqrno e,4e po-4esto hodq na Borovets i no6tno lale,no wupreki towa imam i dostatu4no preki nablyudeniq ot Bansko.

Ina4e po otno6enie na statiqta:Po wsi4ko li4i,4e perspektivata za pamporowo ne e twurde blagopriqtna,za6toto se stroi bezrazborno,wseki misli samo za lesni pe4albi i sa malko tezi,koito ot4itat osnowni ne6ta kato putna,liftowa i pistowa infrastruktura!Otdelno pamporowo wsqka godina imat problem i sus snegopo4istwaneto w ramkite na kurorta i parkomestata.Za kanalizaciqta i elektrosnabdqwaneto ozob6to nqma da komentiram.

Proektat "Superborovets" wklyu4wa izgrajdaneto na ne samo na novi pisti i liftovi saorajeiq,no i na novi purwoklasni i magistralni putni otse4ki,koeto,kakto we4e sme si goworeli s tebe,Imperatore,6te prewurne maketa na kurorta w edin procuftqwa6t i pe4eliw6 business.

tam wsi4ko e po plan i ne se stroi na par4e i bez perspektiva - kakto izliza,4e e na Pamporowo.
                            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Ама не е и много добре, авс. Не ми се ще Пампорово да последва злочестата участ на Банско и Слънчев бряг.

Коментар

• Пампо=Сл. Бряг

ммм дааа ... истината е - лятото в Turkey а зимата в Austria. Цените са същите като тук. Не ми се виси на опашка за лифта заедно с тълпа малоумни поданици на Нейно Величество

Коментар

Working...
                                X