IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По новините рекоха, че в Пампорово вали яко... време е за нашата зимна песничка:

Сляг навън вали, вали
    - Заю членът го боли...

:-) :-) :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      А не мислиш ли, че е по-добре да опитат да изчистят името си от клеветите, които неоснователно го опетняват?
      Западното общество е доста чувствително на тема деца, за разлика от нашето. Ако случая се раздуха навън нека обясняват, че нямат сестра. Още повече, западняците смятат (Напълно неоснователно разбира се. Няма такова нещо) че нашата съдебна система е напълно корумпирана.
      Умно щеше да бъде да платят, а после да чистят име, още повече сумата не е голяма за подобно дружество.
      А сега? Излезе, че се циганят за пари при смъртни случаи с деца и с техен автобус! Най-малкото, някой техен конкурент би се възползвал да вдигне шум при сгоден случай и някой журналист да посочи с пръст - "Там (в България и в Пампорово) трепят деца и не им пука ".
      За мен поне, това е късогледа и неадекватна фирмена политика, която ще им струва много повече отколкото ако бяха платили. Ако за всички проблеми в дружеството се мисли по подобен начин, не знам до къде ще я докарат.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• А не мислиш ли, че е по-добре да опитат да изчистят името си от клеветите, които неоснователно го опетняват?

Коментар

• Императоре, мисълта ми е следната:
          Парите за обезщетения наистина не са малко, но не са и много за такава компания. Ако от ръководството на дружеството имаха малко разум, биха платили тихо мълком обезщетения, а следствието нека си тече и доказва чия е вината. При всички случаи управляващите на една западна фирма биха искали да избегнат излишна шумотевица, дела и намесата на медиите. Факта че тук се стигна до срамно дело за пари, раздухано навсякъде и тепърва приемащо изненадващи обрати, говори лошо за мениджмънта на дружеството, късогледството му и липсата на поглед в бъдещето (Смятам, че тепърва с влизането ни в ЕС този случай ще се раздуха). Това имах предвид. Колко смяташ от западняците посещаващи комплекса биха дошли при условие, че случая излезе в техните медии? Дали ще им е все едно в чии автобуси се качват и в чии хотели спят?
          Още когато се случи това събитие смятах, че от компанията ще реагират бързо и адекватно мислейки поне малко напред. Уви! Тези хора въобще не мислят за собственото си бъдеще. Случая е подобен на авария със самолет на авиокомпания, само реакциите на мениджърите тук и там на запад са различни.
          Сега едно изтичане на информация в посока западна Европа, би имало непредсказуеми последствия за компанията и за имиджа и.
          Липсата на доверие при криза и неадекватна реакция на мениджърите е проваляло не една просперираща фирма.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• м/у другото той снежния човек май го е хванало разтройство - особено това важи за Витоша и Банско, докато на Пампорово засега има само позивни, но е в такава фаза в която Имодиума вече е закъснял ))

http://vremeto.dir.bg/web_cam.php?id=2
            http://www.bulgariaski.com/pamporovo/index.shtml

П.С. Ники, виж на Банско каква виелица е в момента
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• nevermind, незнам за снежния човек, ама по-голям циркажия от брокера на ДСК Банк в скоро време не съм виждал
              в последните 15 минути на сесията направи истинско шоу с тия 20 бройки ))
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• kak e pi4ove? snejeco doide li ve4e?
                ili BG indiancite ne spirat da tancuvat pred Tangra, barem pusne neshto 4e da prohohodi sesona,a!?

oshte 2-3 sedmici molebeni i koi znae, q prucne snejnia 4ovek, q ne!
                xaxaxa.....

Коментар

Не ми говори за сръпско следствие - на тия подлеци не може да се вярва.
                  Да-а-а-а ... Нашите са най-честни! Льошите сърби искаха да набутат Пампорово да плати обещетение заради децата, но истината победи и сега шофьорът ще го плати и ще чука камъни в пандиза, а Пампорово ще раздаде спестените пари като дивиденти.
                  Искайте си дивидентите от спестените 600 000! Честно е да ги раздадат, щом съда безпристрастен отсъди мъдро, че няма да плащат.

Коментар

• Искаш да кажеш сръпски граждани.
                    Ако съдим по имената им, нямаше нито един сърбин между тях.

Коментар

• Не ги знам, но докато неколцина сърби спасиха с цената на вскичко доста деца, учителките им чевръсто се измъкнаха забавяйки ги. Не искам да си спомням.

Коментар

• Не ми говори за сръпско следствие - на тия подлеци не може да се вярва.

Коментар

Да, само че се доказа, че автобус на дружество - здрав, тоест Пампорово АД нямаше НИКАКВА вина за катастрофа.
                          И стига бичил тия черни буквички, така изказванията ти не стават по-внушителни.
                          Сръбското следствие каза друго, но разбира се в БГ закона е над всичко, а нашето следствие по-добро. Само си мисля колко хубава реклама за чуждите инвеститори е това. Ще се накъсат да купуват акции на дружеството.

Коментар

• Да, само че се доказа, че автобус на дружество - здрав, тоест Пампорово АД нямаше НИКАКВА вина за катастрофа.
                            И стига бичил тия черни буквички, така изказванията ти не стават по-внушителни.

Коментар

• Не бяха ли тези с чиито автобус децата се обърнаха и издавиха в река Лим?

Коментар

• Негодници.
                                Липсва и нещо още по-важно - СНЯГ. :-)

Коментар

Working...
                                X