Щом е дошла в Е вропата ще дойде и тук затова който купува мисля че ще спечели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
The mag Mnogo hubav site dade !!!!!!
http://plovdiv.meteo.bg/pamporovo.php
На лифта се вие опашка от чакащи:
, карат си хората в 14 часа и не им пука.
Коментар
-
Споко, до колкото може да се вярва на прогнозите на yahoo.com
ще могат да се карат ски съвсем скоро
http://www.weather.com/outlook/trave...ended/BUXX0005Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
da, vruhletq europa, ama tam, deto nqma kurorti.
v Austria PLA4AT za snqg i ve4e daje s helikopteri zapo4naha da izvozvat snqg kum zapustelite pisti. snejnite orudia makar i na MAX. da rabotqt, ne mogat da predostavqt uslovia za ski. sesona(ako ima takuv tuk) shte e kusen i kratuk.
prognozite za petuk,subota i nedelq sa s temperaturi 17-18°
moje li da se karat ski pri takiva temperaturi?
kakvo e polojenieto v BG? kak e sesona v Bansko,Pamporovo,Borovec?
shte ima li SKI ili samo planinski tur.prehodi?
Коментар
-
гледай гледай, че следващата седмица зимата започва ;-)
Силна буря връхлетя Европа
18 януари 2007 / News.dir.bg
Един мъж е загинал от силната буря, която удари Великобритания днес и причини хаос по пътищата, в жп транспорта и на пристанищата. Това съобщиха официални източници.
Лошото време, което засегна и други части на Европа, дойде със силни ветрове и предупреждения за наводнения, предаде БГНЕС. 54-годишен мъж е загинал след като дърво е паднало върху колата му тази сутрин в Бриджнорт, северозападната част на Англия. Същевременно на остров Уайт са измерени ветрове със скорост 158 км/ч, което е доста по-силно от обещаните от синоптиците 130 км/ч. Само 75% от влаковете между Лондон и Единбург осъществяват курсовете си след като властите бяха принудени да наложат ограничения в скоростта. Пристанището в Доувър е затворено. Предупреждението за предстояща силна буря бе направено късно снощи от метеорологическите служби на Великобритания, Германия и редица други европейски държави. Бурята ще бъде последвана от студена вълна, която ще предизвика снеговалежи в Шотландия и северна Англия. Германските власти призоваха населението по възможност да не излиза от къщи и да не паркира колите си под дървета. В Белгия кметствата на Брюксел и Антверпен наредиха да бъде ограничен достъпът в градските паркове и на площадите, за да се избегне опасността от паднали дървета. Мерки за безопасност се вземат и в Чехия, до чиито граници бурята трябва да стигне в нощта срещу петък. Междувременно повече от 60 души загинаха от бурите в САЩ, повечето от които при катастрофи. Жертвите са от щатите Оклахома, Тексас, Мисури, Айова, Ню Йорк, Мичиган, Арканзас, Мейн и Индиана. Бизнесът е спрян, а училищата прекратиха занимания. В Калифорния голяма част от портокаловите дървета измръзнаха.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Абе като гледам кво става в Пампорово http://plovdiv.meteo.bg/pamporovo.php аз май преди следващата есен май няма да инвестирам тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifаз не мисля, че климата е причина за този срив
просто много рязко се качи,
да не би климата преди нова година да беше друг?
аз съм много доволен засега от това развитие от чисто егоистична гледна точка, защото на мен ми се случва за първи път за разлика от много други хора да уцеля върха.
доста големи пакети минаха на 33 лв. и не ми се вярва да пада още много та може пак да се включа.
ахаха - това за кравите е супер
Коментар
-
В щатите настана голям студ !!!
http://www.cnn.com/2007/WEATHER/01/1....ap/index.html
Времето си е шантаво, но факт е че в България е нямало две последователно топли зими !
Коментар
-
Гари - девойчетата по къси фустички са апетитни и сезонът на Албена ще стане 10 месеца, ама не усещаш ли (а и всички други) още един проблем - а именно, че не вали? Не само сняг, но и дъжд? Това тоже е ужасно - ще се изпустини земята ни - както се очаква да стане с голяма част от Испания.
Вярно е че китайците и индианците най-вече много се.ат в атмосферата, ама и за говедата е вярно. Според мен всичко отива по дяволите. Май трябваше да си купя парцел на Луната.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
аз не мисля, че климата е причина за този срив
просто много рязко се качи,
да не би климата преди нова година да беше друг?
аз съм много доволен засега от това развитие от чисто егоистична гледна точка, защото на мен ми се случва за първи път за разлика от много други хора да уцеля върха.
доста големи пакети минаха на 33 лв. и не ми се вярва да пада още много та може пак да се включа.
ахаха - това за кравите е суперВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар