IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
    Просто опита на посредника и търговия предложител бяха крайно жалки и при Пампорово и при Деспред!
    Деспред отписва в Q3 вземане от Пампорово за 5 млн. лв., което е основния актив на Деспред (55% от общите активи) поради преценка на ръководството, че съществува висока вероятност от несъбираемост. Забележете отписват вземане от свързано предприятие с обща компания майка, като Пампорово е приключило е в процедура по увеличение на капитала със 100% записване! Съответната обезценка при Деспред не намира израз в преоценка при Пампорово! Внесено е след това търгово при Деспред на цена 2.08 лв. КФН връща търговите и при двете дружества и в годишния отчет Деспред връща преоценява вземането от Пампорово и връща в актива си тези 5 млн., които преди това отписва! Ха-ха-ха!

И накрая унищожителния коментар на КФН по отношение оценката на двете компании от посредника!

Хубаво е че има някой, който търси детайлите!!! Не съм чел, не съм се и интересувал от тънките моменти, но определено акробатиките които правят са безкрайни явно

Коментар

• С този мартенски сняг приходите ще имат нови рекорди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        доста по добре. е не е 20(поне) до колкото мислех да държа, но се вижда желание. да видим дали ще мине този път
        Просто опита на посредника и търговия предложител бяха крайно жалки и при Пампорово и при Деспред!
        Деспред отписва в Q3 вземане от Пампорово за 5 млн. лв., което е основния актив на Деспред (55% от общите активи) поради преценка на ръководството, че съществува висока вероятност от несъбираемост. Забележете отписват вземане от свързано предприятие с обща компания майка, като Пампорово е приключило е в процедура по увеличение на капитала със 100% записване! Съответната обезценка при Деспред не намира израз в преоценка при Пампорово! Внесено е след това търгово при Деспред на цена 2.08 лв. КФН връща търговите и при двете дружества и в годишния отчет Деспред връща преоценява вземането от Пампорово и връща в актива си тези 5 млн., които преди това отписва! Ха-ха-ха!

И накрая унищожителния коментар на КФН по отношение оценката на двете компании от посредника!

Коментар

• Прав е президента. Преспективите пред Пампорово са огромни, тези зелените да отидат да протестират в Австрия и Италия. Там няма в Алпите село без писта !!! Ако намерят дори склон, който става за писта и не е писта ще ги черпя.

.
          Last edited by Tradera; 06.03.2014, 12:20.

Коментар

• колко акции трябва да придобият за да го отпишат?

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3369899
              президентът:

"Ние имаме 600 000 ски-туристи на сезон, а в Австрия например са над 30 милиона. Това е икономика, растеж, бизнес, поминък, благосъстояние. Сега в Истанбул изграждат най-голямото летище на планетата – с шест писти. Целият свят ще минава през тази аерогара, а от там до Чепеларе, Боровец и Банско е само няколко часа път. Защо да не се възползваме от това”, каза президентът.

Коментар

• 7.58 определено е по-близо до реалното отколкото 4.71 лв. В понеделник да отиваме на 7.50

п.п. Ако при изчисленията на цената фигурира последна цена от 4.68 лв, дето пуснаха в петък на аукциона 1 акция и смъкнаха цената с 25% ........ яката трябва да ги отнесат!
                Last edited by BSEtrader; 22.02.2014, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  7.58 е новата цена, ето защо някой си взе малко бройки днес на 6,3
                  доста по добре. е не е 20(поне) до колкото мислех да държа, но се вижда желание. да видим дали ще мине този път

Коментар

• 7.58 е новата цена, ето защо някой си взе малко бройки днес на 6,3

Коментар

• Браво, супер сте !!!
                      За тези жеги през последните три дни, петицата не мърда до обяд.
                      Дано така да се грижите и за малките акционери .

Коментар

Погледни по долу на тази страница кога съм публикувал линка към решението на КФН - така че чел съм го. И аз силно се надявам да се спазят тези препоръки, но от опит споделям че никога аз лично не съм виждал рязък скок в търговата цена след подобни временни забрани. Дано ме опровергаят този път.
                        Да разбирам!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                          Изхождайки от аргументите посочени в Решението на КФН, с което се налага временна забрана, очаквам цената да бъде дублирана! Прочети решението!
                          Погледни по долу на тази страница кога съм публикувал линка към решението на КФН - така че чел съм го. И аз силно се надявам да се спазят тези препоръки, но от опит споделям че никога аз лично не съм виждал рязък скок в търговата цена след подобни временни забрани. Дано ме опровергаят този път.

Коментар

Тук в бюлетина на инвестора има уведомление от преди 2 дни от Пампорово, че търговото е внесено на 20.12.2013 на 4.71лв и още видиш ли нямало становище на КФН ?!? А времената забрана е от преди седмица!! Тия съвсем са изперкали. Лошото е че искат да го отписват след това. Явно тук се прекарахме...освен ако от КФН наистина не ги натисне за по нормална цена, но обикновено в такива случаи мърда съвсем малко нагоре и минава.

Изхождайки от аргументите посочени в Решението на КФН, с което се налага временна забрана, очаквам цената да бъде дублирана! Прочети решението!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              какво стана с коригираното търгово? пак ли е на същата цена?
                              Тук в бюлетина на инвестора има уведомление от преди 2 дни от Пампорово, че търговото е внесено на 20.12.2013 на 4.71лв и още видиш ли нямало становище на КФН ?!? А времената забрана е от преди седмица!! Тия съвсем са изперкали. Лошото е че искат да го отписват след това. Явно тук се прекарахме...освен ако от КФН наистина не ги натисне за по нормална цена, но обикновено в такива случаи мърда съвсем малко нагоре и минава.

Коментар

• Не съм го видял или чул още

Коментар

Working...
                                X