IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• що се изсипва толкова ? краде ли се и тук ?

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=51318
      Pampo dori da nqma snqg ima alternativa za sezon 12 meseca.
      Balgariq se oformq kato turisticheki centar i taz atrakciq shte q ima rano ili kasno.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Има кал до коленете ама снега нещо го няма напоследък :-(
        През февруари имаше. Но цените са швейцарски а обслужването като по времето на соца. Скапана работа. И едни огромни празни комплекси не е ти работа.

Коментар

• Има кал до коленете ама снега нещо го няма напоследък :-(
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• На кой ли курорт не разкатаха мамата.И това което се задава със "Супер Боровец","Супер Перелик" и не знам си какво си още е Супер Престъпление.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Ъръмчх. Ще взема да ги шитна. Като се има предвид, че ги пазарувал на около 11 кинта средно, пак не съм вътре.
              А и него го презастроиха, кожицата му, и зимите се скофтиха... ърм... :-(
              Мъдро разсъждаваш. Беше прекрасен курорт но му разкатаха мамата. Тази зима карах ски там. Грозна гледка.

Коментар

• никак не е ликвидно тва Пампо, Импе, тъпичко ми дойде и на мен. Тука съм вече на загуба от около 2 лв. То по принцип си беше за проба с мижави бройки, та това - добре, че и не ми се налага да страдам заради тях.
                засега мисля да ги задържа, пък ако искат да ги оклатят и да ги избушат до под 8 лв, може пак да чопна малко за проба. както се казва осреднителни манипулации, често оплювани Ама като погеднах току що офертичките ми се струва, че ако твойте бройки са около 400-500 бр, ще можеш сам да го наръгаш до 10 лв
                Не е препоръка Импе, знаеш че се майтапим, а имам и акции
                изобщо тва Пампо, Импе, ми звучи леко като "памперс" ...

Коментар

• Ъръмчх. Ще взема да ги шитна. Като се има предвид, че ги пазарувал на около 11 кинта средно, пак не съм вътре.
                  А и него го презастроиха, кожицата му, и зимите се скофтиха... ърм... :-(
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    От пръв поглед - скофтване на Пампорово. :-(
                    Кака ти Цура се излага май?Уж обяви големи планове.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• От пръв поглед - скофтване на Пампорово. :-(

Коментар

• гледах го в сайта на борсата за Q1. имаха някаква печалба от около 2 и нещо на акция. - Това по спомен.

Коментар

• хм, а новина нямаше... де публикуваха отчетите, че загубил съм линкът?

Коментар

• Имат отчет Импе, той си излезе в график, регулярно с другите отчети още края на април.

Коментар

• Абе какво стана со Пампорово и пампоровиците - отчет няма досега ли? :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                                prodadoh pampo na 38lv i kupih s parite ALB otdavna
                                ne znam oba4e Moni ti koi akcii izob6to namira6 za atraktivni.
                                javno prosto se uprajnaiava6 v bezrazborno pluene po vsi4ki pozicii.
                                Естествено, че няма да ти кажа кои компании са атрактивни. Това е информация, която струва много пари. А това, което съм написал е факт. Върви на Пампорово и ще се увериш сам. В момента положението не е трагично а направо катастрофално. Трагично бе зимата, когато имаше прекрасни условия за ски. Тези хора не умеят да правят бизнес и съсипаха една безспорна перла в короната на българския туризъм.

.

Коментар

Working...
                                X