IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пампорово - акулите са на старт

Знаещ (или по-скоро правещ се на знаещ), без да искам да те обиждам по какъвто и да е начин ще ти предложа тези акции да си ги завреш в д..... Аз изложих финансови ФАКТИ а с всичките тези сърцераздирателни постинги, който се наредиха след това най-много да хванете още някоя рибка! Аз ви пожелавам успех а ако можете да успорите писаното от мен няколко постинга по-рано чакам да видя. А иначе, Пампорово (но не Пампорово АД, чиито акции се търгуват на борсата) има бъдеще като курорт и две мнения по този въпрос няма

Коментар

Шейх, знаеш ли имам доста акции на Пампорово от цени между 2-3 лв. и съм склонен да ти продам някоя и друга акция на 8лв. та да се успокоиш малко. Притеснявам се за здравето ти. Разбирам, 4е ти е мъчно да гледаш как за една седмица си пропуснал по 3-4 лв. печалба на акция. Като една машина на времето ще те върна една седмица назад да си купиш по 8лв. и да се кротнеш вече, че ми писна да ти чета безмислиците. Иначе рискуваме да ни забавляваш още известно време, докато цената поскъпва към 15-16 лв. Колкото и да ти се иска няма да излъжеш никой с приказките си да продава на тези цени.
      Помисли върху предложението ми и виж как ще ми се отблагодариш

Коментар

Аз пък имах една учителка дето викаше че "тарикати ще има докато има будали!". Успех на рибките.

Коментар

Imah edna uchitelka po angliiski deto vikashe "Cucumbers on bicycles" - adjeba - "gluposti na turkaleta" LoL :-)
          (Beshe komunistka gorkata....)
          Kakto i da e - vazhnto e che PAMPO e up! Tova edinstveno e vazhnoto... "what goes up, will go up again" :-)
          Az shte zi vzema oshte malko PAMPO... i pak i pak ... dokato vurvi nagore (kaot kompensatorkite :-)

Коментар

Шейхът, симпатиите взаимни са... Имам си, имам си, но немного, а и при положение че съм си ги купил по два лева и половина... няма страшно, пък и ти мно-о черноглед си за това дружество.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Императоре, симпатичен си ми и искрено се надявам да нямаш от тези в портфейла си. А иначе Пампорово АД е буклук и ти го знаеш

Коментар

Шейхът, нямаха ли някой и друг хотел или продали са ги? Мургавецът не беше ли техен? Положителен ли си? Ако прав си значи нещо като Златните пясъци са... но не съвсем - в зимните курорти много от инфраструктурата печели се - лифтове, влекове, писти, щуротийки... познайте примерно на Боровец най-силното дружество кое е. Ситуацията е същата.

Коментар

Шейхът, нямаха ли някой и друг хотел или продали са ги? Мургавецът не беше ли техен? Положителен ли си? Ако прав си значи нещо като Златните пясъци са... но не съвсем - в зимните курорти много от инфраструктурата печели се - лифтове, влекове, писти, щуротийки... познайте примерно на Боровец най-силното дружество кое е. Ситуацията е същата.

Коментар

Абе риби, какво го купувате това изтърбушено PAMPO???? Първо дружеството вече не притежава хотели и именно продажбата им формира тазгодишния му положителен финансов резултат (за справки отчета към 9-месеца). Второ има 2660 хил. лева ДРУГИ приходи??? Че какви са тези ДРУГИ приходи и може ли всяка година да разчитате на тях???? И трето спомнете си кой е мажоритарния собственик (no comment) ))

Коментар

Рапане - много си тъп (sorry). Пампорово има позиции на туристическия пазар, особено в Англия, за които другите ни курорти могат само да завиждат. От друга страна, от години вече се развива като целогодишен, а не просто зимен курорт. Трето - основен собственик там, пряко и не толкоз е СИБанк - безспорен играч и инвеститор с възможности. Виж ПИБ какво направиха с Банско и се сещай. И за разлика от Банско тук акциите се търгуват на борсата - страхотно лице и реклама за стратегическия инвеститор (който тук е налице), пък и ние бихме могли да се включим покрай пира на големите. Така че аз лично съм оптимист.

Коментар

Рапанът, който е искал нещо от Боровец, да си го е купил от приватизацията - аз си напазарувах акциики в 4-5 дружества. И аз не карам ски, ама какво като? Биовет като прави лекарсква за крави и коне, хора нямат право да си купуват от акциите му ли?
                        Пък ако решим да се учим да се пързаляме със ски, ще се научим.
                        За затоплянето - прав си - но Пампорово е курортът с най-много сняг - това ще го заплашва може би ама след 118 години примерно.

Коментар

К'ви зимни курорти бе. Аз ски не карам, пък и глобалното затопляне им скъсява сезона.
                          Ако беше толкоз перспективно да са пуснали Боровец и Банско на борсата, пъл то само едно Пампорово. Купувайте земя на Банско, или апартаменти - и после под наем на чужденците.

Коментар

Преторианец, мислите ти са в правилна посока и ще ти кажа защо ще го направят. Развитието на дружеството става много агресивно, а затова трябват пари. Инвестициите са доста мащабни, затова ще запазят печалбата и ще я реинвестират, а акционерите ще бъдат зарадвани с безплатни акции. Който се усети навреме вече се радва на печалба, а след сплита не ми се мисли!

Коментар

Преторианецът - ако е вярно, би било суперновина!!!! И логика има, те веднъж вече увеличиха капиталът си 1:3 всъщност...

Коментар

Някой чувал ли е нещо за сплит 1:10 - и после яко нагоре.
                                С оглед инвестициите и перспективите пред курорта (целогодишен а не просто зимен) и ноу хао- то на СИБанк, ми изглежда напълно правдоподобно, да не кажа вероятно.
                                А и вървят едни слухове за отчета )

Коментар

Working...
                                X