Щом не стават за нищо??? ще се чака от дивидент на 422бр.акции.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеПритежавам 48 бр.акции.......предложете оферта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеПитанка: След като още не съм си предоставил акциите-48бр., значи ли, че след увеличението-вече са 48бр.х8.8=422.4 броя акции
Коментар
-
Сняг вали в града и по проходите „Рожен”, „Превала” и „Пампорово”
http://www.focus-news.net/news/2015/...pamporovo.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеМисля да ги предложа на "Сиесайеф” АД да ми ги купят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hommedome Разгледай мнениеКупувам акции на "Пампорово"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Въпреки респекта към г-жа Бориславова ... имам усещането, че не е постъпила особено разумно да инвестира в Пампорово. Освен ако не се построи скоростен път поне до Одрин
Снимката направих вчера пред х-л Орфей и на нея нагледно се вижда подготовката за зимния сезон. Един човечец се суетеше около червения артефакт и се опитваше да го подкара. След като се поразходих из курорта срещнах десетина туриста и няколко размотаващи се служители, препичащи се отегчено на слънце.
Това, което не видях е някой да върши нещо - да почиства или някакви ремонтни дейности (поне тротоарните настилки ). Повечето хотели са затворени, изглеждат зле но щели да отворят за откриването на 6.12 ... тази година.
Та те стъклата не могат да измият до тогава.
И никак не учудих, когато чух коментар - ами всички чакаме да падне снега - той ще скрие всичко.Last edited by Protokol; 30.11.2014, 22:01.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеТук нещо не ми стана ясно....До 13.30ч. нямаше никаква информация за купени акции и броят им беше 28 367бр. на цена 7.80 лв....сега гледам останали тези 139бр. на 7.799 и 4015 бр. на 7.80, останалите 24 352 бр.на 7.80лв. -липсват...гледам няма ги на регулиран и на извън регулиран пазар...ясно,че трябват утре 03.09. за събранието....??? Но може ли така???
Коментар
-
Тук нещо не ми стана ясно....До 13.30ч. нямаше никаква информация за купени акции и броят им беше 28 367бр. на цена 7.80 лв....сега гледам останали тези 139бр. на 7.799 и 4015 бр. на 7.80, останалите 24 352 бр.на 7.80лв. -липсват...гледам няма ги на регулиран и на извън регулиран пазар...ясно,че трябват утре 03.09. за събранието....??? Но може ли така???
Коментар
Коментар