Smith, както винаги отчета ще е мизерен. Както винаги това няма да окаже съществено влияние на цената.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от SOFIXТук май хляб няма да има
Коментар
-
Да, да така е, аз бях разбрала какво иска да каже Даш, не ме разбирай неправилно VNM, това е съвсем неволна грешка, нещо като подхлъзване на езика, (А и Даш много го харесвам и не исках да го връщам в разговора с елементарни уточнения), но в случая написах така за да не я мултиплицираме. И аз все още се чудя дали да се вярва на техн. анализ толкова прекалено много, въпреки хилядите стратегии. Ако можеше така, спокойно щяхме да направим подобни функции за числата от тотото и щяхме да печелим с техн. анализ. Въпреки, че според мен дори числата от тотото са по-облагоделствани за анализ (имайки предвид двата закона - за големите и малките числа, и закона за енергията на ситемата (Поанкаре)). Понякога си мисля че можем да зададем колективно с вас наши си критерии за оценка (Всеки може да предложи и да ги вземем тези критерии с някакво тегло) за да направим една система за оценка, по-прецизно адаптирана за нашата борса и пазар. Може да ви се стори че от това по-скоро няма полза за спекулантите, но може да се копменсира от други положителни ефекти
Коментар
-
Не съм казвал такива неща - това е ваш с Даш разговор. Сега не ми се връща към теория на сигналите. Но иначе е така 0 или ~ е периода означава едно и също - цикличност няма.
Ако говорим с други думи аз въобще не вярвам на ториите които постулират взаимовръзка между минали и бъдещи ценови нива но не ми се влиза в дискусия.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пацо след време ще ти припомня "манипулираната" графика тогава обаче какво ще кажеш не знам. Лек ден и на обяд да не си забравиш лекарствата. :wink:
Коментар
-
Anton Chigurh
Пацо не си си пил лекарствата тази сутрин нали? Какво и е на графиката? Нямам за цел да заблуждвам никой кой крив кой прав времето ще покаже. Аз лично не мисля, че е срамно да се греши поне си признавам, като се замисля малко са хората които са признали че са направили грешка. Всички реализираме по 100% доходност. А за тебе пацо предполагам, че поне 500%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaБрейн:
Оптимистичен варянт: 16 лв.
Песимистичен варянт: 15 лв.
Всичко от горе е промоция. Пазрувал съм на средно на 13.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaБрейн:
Оптимистичен варянт: 16 лв.
Песимистичен варянт: 15 лв.
Всичко от горе е промоция. Пазрувал съм на средно на 13.50Ама различни хора, различни цели. Аз например за десетина процента не си правя труда, освен ако не съм много убеден.
Коментар
Коментар