IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Smith, както винаги отчета ще е мизерен. Както винаги това няма да окаже съществено влияние на цената.

Коментар

• какви са очакванията за отчета на BIOV???
      не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        Тук май хляб няма да има
        Как разбра бе пич?

Коментар

• SoFIX, biov ли имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
            Тук май хляб няма да има
            Ще има ще има.

Коментар

• Тук май хляб няма да има

Коментар

• Хей хора, научете елементарния правопис, не се пише "вариянт", а "вариант". Учете, учете, учете!

Коментар

• Да, да така е, аз бях разбрала какво иска да каже Даш, не ме разбирай неправилно VNM, това е съвсем неволна грешка, нещо като подхлъзване на езика, (А и Даш много го харесвам и не исках да го връщам в разговора с елементарни уточнения), но в случая написах така за да не я мултиплицираме. И аз все още се чудя дали да се вярва на техн. анализ толкова прекалено много, въпреки хилядите стратегии. Ако можеше така, спокойно щяхме да направим подобни функции за числата от тотото и щяхме да печелим с техн. анализ. Въпреки, че според мен дори числата от тотото са по-облагоделствани за анализ (имайки предвид двата закона - за големите и малките числа, и закона за енергията на ситемата (Поанкаре)). Понякога си мисля че можем да зададем колективно с вас наши си критерии за оценка (Всеки може да предложи и да ги вземем тези критерии с някакво тегло) за да направим една система за оценка, по-прецизно адаптирана за нашата борса и пазар. Може да ви се стори че от това по-скоро няма полза за спекулантите, но може да се копменсира от други положителни ефекти

Коментар

• Не съм казвал такива неща - това е ваш с Даш разговор. Сега не ми се връща към теория на сигналите. Но иначе е така 0 или ~ е периода означава едно и също - цикличност няма.
                    Ако говорим с други думи аз въобще не вярвам на ториите които постулират взаимовръзка между минали и бъдещи ценови нива но не ми се влиза в дискусия.

Коментар

• VNM по-долу е написал
                      99% от вариацията се дължи на най-ниските честоти, т.е. има нулева цикличност. но честотата е реципрочна на периода, ако допуснем че 99% са ниски, нямаме следователмо нулева цикличност а такава с период безкрайност, но и в двата случая ползата е една съща

Коментар

• Пацо след време ще ти припомня "манипулираната" графика тогава обаче какво ще кажеш не знам. Лек ден и на обяд да не си забравиш лекарствата. :wink:

Коментар

• Николчо мамин, ти си момченце с голямо бъдеще. Ти си роден за политик. Вместо да манипулираш част от по-наивното и неопитно природонаселение на форума, манипулирай цял народ. Ти не грешиш, ти просто лъжеш и си подличък, а това са най-ценните качества на всички политикани.

Коментар

• Пацо не си си пил лекарствата тази сутрин нали? Какво и е на графиката? Нямам за цел да заблуждвам никой кой крив кой прав времето ще покаже. Аз лично не мисля, че е срамно да се греши поне си признавам, като се замисля малко са хората които са признали че са направили грешка. Всички реализираме по 100% доходност. А за тебе пацо предполагам, че поне 500%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Брейн:
                              Оптимистичен варянт: 16 лв.
                              Песимистичен варянт: 15 лв.
                              Всичко от горе е промоция. Пазрувал съм на средно на 13.50
                              Че Николчо е продал на14,10 лв. можете да видите на стр 23 на същата тема. Преди да продаде му се искаше да паникьоса цялата борса със страха си от корекция. След това е купилна цена 14,45 лв., както сам признава на стр. 22 от същата тема. Веднага след това започва да хвали позицията и да пее за бъдещия голям възход на Биовет. Сега му се иска никой да не продава, та поне малко печалбица да пипне и затова е толкова оптимистичен - 15 лв.,16 лв. и пр. Тая графика, дето е спретнал, също е безочливо манипулативна, тя е главно за начинаещите. Не знам СОФИКС, който разбира от анализ, защо си мълчи и не го изобличи, според поговорката не е виновен тоя, дето яде баницата, а оня, дето му я дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Брейн:
                                Оптимистичен варянт: 16 лв.
                                Песимистичен варянт: 15 лв.

Всичко от горе е промоция. Пазрувал съм на средно на 13.50
                                Това също не е лоша позиция- по-сигурно е да направиш 9-10% печалба с 50% вероятност, отколкото 50% с 10% вероятност. Ама различни хора, различни цели. Аз например за десетина процента не си правя труда, освен ако не съм много убеден.

Коментар

Working...
                                X