IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    Първоначално изпратено от netware5

Ти почакай годишния отчет, пък тогава прави заключения. Тоя мажоритар е в ТОП 3 на мошениците.
    Извини ми невежеството, ама да питам кой е мажоритаря. Имам съвсем малко акции на дружеството. Просто ми е интересно.
    Известният мошеник Домусчиев.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      Първоначално изпратено от netware5

Ти почакай годишния отчет, пък тогава прави заключения. Тоя мажоритар е в ТОП 3 на мошениците.
      Извини ми невежеството, ама да питам кой е мажоритаря. Имам съвсем малко акции на дружеството. Просто ми е интересно.
      Смърди ми на мераци за увеличаване на капитала.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• То е ясно че на мажоритаря до сега му беше през оная за дребните...но с регистриране на по-реална печалба да не е взел да се осъзнава ?
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
            Еи тук ще вземат най-сетне да печелят

Нетната печалба на Биовет АД за деветте месеца от началото на годината е 2,2 млн. лв. спрямо 80 хил. лв. за същия период на миналата година, показва отчетът на компанията, представен чрез БФБ-София.

Само за третото тримесечие е отчетена печалба от 636 хил. лв. спрямо печалба от 1,5 млн. лв. за второто и 84 хил. лв. печалба за първото тримесечие.

Нетните приходи от продажби за деветмесечието са на стойност 86 млн. лв., като се увеличават с 4,5% спрямо същия период на миналата година.

Предметът на дейност на Биовет включва производство и търговия с ветеринарно-медицински продукти, препарати за селското стопанство и лекарствени средства за хуманната медицина.

Нетният оперативен кеш на дружеството за деветмесечието е положителен и възлиза на 7,6 млн. лв.

С актуалните данни от отчета за деветмесечието ценовите коефициенти на Биовет са както следва: цена/печалба (p/e) – 20, цена/продажби (p/s) – 0,38, цена/счетоводна стойност (p/b) – 0,67.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Еи тук ще вземат най-сетне да печелят

Нетната печалба на Биовет АД за деветте месеца от началото на годината е 2,2 млн. лв. спрямо 80 хил. лв. за същия период на миналата година, показва отчетът на компанията, представен чрез БФБ-София.

Само за третото тримесечие е отчетена печалба от 636 хил. лв. спрямо печалба от 1,5 млн. лв. за второто и 84 хил. лв. печалба за първото тримесечие.

Нетните приходи от продажби за деветмесечието са на стойност 86 млн. лв., като се увеличават с 4,5% спрямо същия период на миналата година.

Предметът на дейност на Биовет включва производство и търговия с ветеринарно-медицински продукти, препарати за селското стопанство и лекарствени средства за хуманната медицина.

Нетният оперативен кеш на дружеството за деветмесечието е положителен и възлиза на 7,6 млн. лв.

С актуалните данни от отчета за деветмесечието ценовите коефициенти на Биовет са както следва: цена/печалба (p/e) – 20, цена/продажби (p/s) – 0,38, цена/счетоводна стойност (p/b) – 0,67.

Коментар

• Дали и утре, в края на месеца, няма някой да засмуче още 4-5 000 бр. акции ?! )))
                Не е препоръка. Сега имам акции от туй дружество.

Коментар

• Във висящите поръчки купува има две поръчки за по 50 и 55 хиляди на 0.11 и 0.12 лева.
                  Много ми е интересно каква им е идеята , ще се прехвърля пакет ли , някои се бъзика ли се.....

Коментар

• 160 мил.Е кредит - това си прави едни 30 мил лв. годишна лихва. Скоро ще са към половин милиард лв.
                    Явно става дума за източване и отлагане на фалита с цел облагодетелстване .

Този случай само затвърждава мнението ми за тотална задлъжнялост и безизходица за повечето предприятия от БФБ. И Пиреос Банка също са дали невъзвращаем дори и на половина кредит . Ама скоро ще се смееме.
                    Мухахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Преди години водих едни инвеститори от хамерика при Киро - да правим когенерация там - някаква БОТ схема и тнт, но накрая сватбата не стана де, както и да е - въпросът е че преди това имах достъп до данните на предприятието и трябваше да напиша приинвестмънт стъди - след като се запознах със всичкото инфо ми стана ясно че Биовет е едно дружество с големи възможности и достъп до външни пазари, проблемът е единствено в голямата зависимост на себестойностите от цената на енергията - основно газ - там няма как да прекъснеш цикъла щот в казаните зреят някакви микроби - някой и с по 30на дена цикъл дет а им спреш средата а са измрели
                      Та какво исках да кажа - Биовет си е много читаво къмпани с доста преспективи, за съжаление не такова ми е мнението за г-н Домусчиев - на него му дай некоя лъскава лимузина и показност, та идеята ми е че лошо нема да го изритат от там, може пък това да е по-добро за къмпанито
                      Напълно солидарен, че лошо нема да го изритат, и дано да се случи.
                      А едно време дружеството беше и в Софикс... И може би, не трябваше да го махат.
                      Държи се много по-стабилно, като цена от други новопоявили се в индекса избушеняци от типа на патките, елтос, оцк. Докато Елтос от 19 лв се срина на 1 лв, от макс. до мин., то Биовет от 20 лв слезе до 3 лв. т.е. пъти по-устойчиво на волатилност. Лошото е, че и едно време в софикс нямаше тежест по капитализация, понеже и тогава не беше атрактивно за спекулантите, вероятно поради описаните горе обстоятелства. В момента един оргахим е с двойно по-голяма капитализация въпреки, че е на загуба за Q2...
                      И според мен Биовет си е яка компания но и с особен "мажоритарен фактор" като добавка. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Преди години водих едни инвеститори от хамерика при Киро - да правим когенерация там - някаква БОТ схема и тнт, но накрая сватбата не стана де, както и да е - въпросът е че преди това имах достъп до данните на предприятието и трябваше да напиша приинвестмънт стъди - след като се запознах със всичкото инфо ми стана ясно че Биовет е едно дружество с големи възможности и достъп до външни пазари, проблемът е единствено в голямата зависимост на себестойностите от цената на енергията - основно газ - там няма как да прекъснеш цикъла щот в казаните зреят някакви микроби - някой и с по 30на дена цикъл дет а им спреш средата а са измрели
                        Та какво исках да кажа - Биовет си е много читаво къмпани с доста преспективи, за съжаление не такова ми е мнението за г-н Домусчиев - на него му дай некоя лъскава лимузина и показност, та идеята ми е че лошо нема да го изритат от там, може пък това да е по-добро за къмпанито
                        Това го знаем отдавна ......но как да се случи!

п.п.
                        Имам акции и от тук , но защо ги държа още и аз не знам

Коментар

• Преди години водих едни инвеститори от хамерика при Киро - да правим когенерация там - някаква БОТ схема и тнт, но накрая сватбата не стана де, както и да е - въпросът е че преди това имах достъп до данните на предприятието и трябваше да напиша приинвестмънт стъди - след като се запознах със всичкото инфо ми стана ясно че Биовет е едно дружество с големи възможности и достъп до външни пазари, проблемът е единствено в голямата зависимост на себестойностите от цената на енергията - основно газ - там няма как да прекъснеш цикъла щот в казаните зреят някакви микроби - някой и с по 30на дена цикъл дет а им спреш средата а са измрели

Коментар

• Свиня-прасе-нерез... изберете си...
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Преведи си думата "домус" и ще разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                                Боже, мажоритаря да не почнал да показва реалните печалби вече ?
                                Явно Домусчиев е намислил да врътне някаква шашма, интересно каква ли ще е?!

Коментар

Working...
                                X