Те и на тях са им Мажовци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук докато са собственици двамата братя няма бъдеще и сигурност. Ще им повярвам когато си променят отношемието към миноритарите
Коментар
-
Ето ви отчетче
Ръста на печалбата на месечна база за 2010 се увеличава с 6,25% за 3-тото тримесечие в сравнение с полугодието.
От това дали може да се прави заключение, че истинския потенциал още не е разкрит?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнениекато обвиха сделката и аз това се мъчих да сметна.
СК на хювефарма е 84млн.лв. продаден е 38% за 147млн лв. т.е. 4,6 пъти повече.
Ако приемем че активите на хювефарма в отчета за 2009г. са подценени с 4,6 пъти - участието в капитала на биовет е 76% за 27,8 млн.лв. т.е. получава се капитализация около 168,3млн.лв. Сегашната е около 54млн.лв.
Всичките тези сметки са на основата на просто тройно правило и не претендирам, че са точни но все пак е тема на размисъл.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
като обвиха сделката и аз това се мъчих да сметна.
СК на хювефарма е 84млн.лв. продаден е 38% за 147млн лв. т.е. 4,6 пъти повече.
Ако приемем че активите на хювефарма в отчета за 2009г. са подценени с 4,6 пъти - участието в капитала на биовет е 76% за 27,8 млн.лв. т.е. получава се капитализация около 168,3млн.лв. Сегашната е около 54млн.лв.
Всичките тези сметки са на основата на просто тройно правило и не претендирам, че са точни но все пак е тема на размисъл.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениемултинационалната компания „Хювефарма” АД..Производствените предприятия и изследователските и центрове са базирани в Европа и САЩ.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар