Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз от тук и дивиденти сън взимал и хубав сплит имаше, ама преди Домузите де
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТия към 50 млн. задължения към свързани лица с какъв произход са? Кредит ли са или са по договор за продукция? Някой ако знае, да помогне, аз не намерих инфо. Вероятно в годишния ще има
В отчета намерих само това, което подкрепя тези ми мисли:
През първото тримесечие на 2012 г. „Биовет” АД предостави обезпечение по договор за кредит, сключен между „Хювефарма” АД и Ситибанк Н.А. – клон
собственост на „Биовет” АД. Стойността на имуществото, предоставено като обезпечение не надвишава 2 на сто от стойността на активите на дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи някои ден ша взема да дочакам дивидент и от тук...баси колко съм упорит ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеСъответно предлагнето изглежда несериозноМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТия към 50 млн. задължения към свързани лица с какъв произход са? Кредит ли са или са по договор за продукция? Някой ако знае, да помогне, аз не намерих инфо. Вероятно в годишния ще има
Предполагам, че и тези 47 130 000 лева ще бъдат представени в годишния за 2012 г. под тази форма.
По този начин групата прехвърля стойност към Биовет в момента като инфлейтва паричния поток от оперативна дейност. Не се знае дали в даден момент Биовет от бенефициент няма да стане донор (което е red flag).
Малко повече яснота в междуфирмените транзакции определено би било добре, но се съмнявам, че ще получим такава.
Иначе всичко останало изглежда много добреVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ като има голяма печалба Домусчиев с вас ли ще я сподели?
Не е препоръка
Коментар
Коментар