IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аз шсе още имам, но са много по малко заради маворитарите- ще се радшам да дадат дишидент, ама.Инаюе предпричтието е прекрасно и с ношич зашод...
    Рано си минал на ракийка или проблем с клавиатурата?

Коментар

• Аз шсе още имам, но са много по малко заради маворитарите- ще се радшам да дадат дишидент, ама.Инаюе предпричтието е прекрасно и с ношич зашод...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Аз от тук и дивиденти сън взимал и хубав сплит имаше, ама преди Домузите де
        Това е вярно. И аз съм участвал в сплита и съм взимал дивидент. Някога. Като дойдоха домузите се махнах като теб. Не вярвам скоро да пуснат дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Тия към 50 млн. задължения към свързани лица с какъв произход са? Кредит ли са или са по договор за продукция? Някой ако знае, да помогне, аз не намерих инфо. Вероятно в годишния ще има
          Знаещ, вярно е че няма точно инфо в отчета, но предполагам че е кредит за инвестициите плюс за оборотни средства. Предполагам че има кредит на Ситибанк към Хювефарма на изгодни нива и те предоставят средства на дъщерното си дружество.
          В отчета намерих само това, което подкрепя тези ми мисли:
          През първото тримесечие на 2012 г. „Биовет” АД предостави обезпечение по договор за кредит, сключен между „Хювефарма” АД и Ситибанк Н.А. – клон
          собственост на „Биовет” АД. Стойността на имуществото, предоставено като обезпечение не надвишава 2 на сто от стойността на активите на дружеството.

Коментар

• Аз от тук и дивиденти сън взимал и хубав сплит имаше, ама преди Домузите де

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Еи някои ден ша взема да дочакам дивидент и от тук...баси колко съм упорит ...
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Браво на Биовет

Браво, браво на чичо Киро!!!!
                Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                  Съответно предлагнето изглежда несериозно
                  при P/BV от сорта на 0.5 за 6.50 лв. ... как смяташ
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Съответно предлагнето изглежда несериозно

Коментар

• Едно 15 000 000 милиона от Паричния поток от оперативна дейност май-идват от промяна в нетния оборотен капитал...?
                      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Тия към 50 млн. задължения към свързани лица с какъв произход са? Кредит ли са или са по договор за продукция? Някой ако знае, да помогне, аз не намерих инфо. Вероятно в годишния ще има
                        В годишния отчет за 2011 вземанията от свързани лица в размер на 13 462 000 лева са представени като част от оборотния капитал (не-лихвоносни задължения).

Предполагам, че и тези 47 130 000 лева ще бъдат представени в годишния за 2012 г. под тази форма.

По този начин групата прехвърля стойност към Биовет в момента като инфлейтва паричния поток от оперативна дейност. Не се знае дали в даден момент Биовет от бенефициент няма да стане донор (което е red flag).

Малко повече яснота в междуфирмените транзакции определено би било добре, но се съмнявам, че ще получим такава.

Иначе всичко останало изглежда много добре
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          И като има голяма печалба Домусчиев с вас ли ще я сподели?
                          При тази акционерна структура това споделяне си е скромна почерпка

Не е препоръка

Коментар

• A къде е отчета?
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Предвид на развитието на Биовет през 2012 очаквам Хювефарма да направи 45-50 млн. нетна печалба. Евала на Домусчиев

Коментар

• И като има голяма печалба Домусчиев с вас ли ще я сподели?

Коментар

Working...
                                X