Бенц ти да не би да купи Синергона на наи ниската цена, а сега си помисли и провери след като хващаш дъната, колко повече щеше да спечелиш от ЕЛАРГ ако беше купил на дъното
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБенц, ама пак много грешно бе човек..Ами за някои тези моди са печеливши- комповете от 20ст. скочиха над лев- малко ли е , холдингите от лев, някои стигнаха 15-18 лева, а дивидентните акции си дават на умните по 10-15 % всяка година..Докато чакаш Бедо- хората само от чакане в дивидентни акции взеха 50-60% без риск от АДСИЦ..Не е въпроса в дивидентите, а в усета и опита да избереш печелившата инвестиция
П.С. - знаех, че след мен ще скочат 10 души - засега 3-4 само очаквам и останалите хахахаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Бенц, ама пак много грешно бе човек..Ами за някои тези моди са печеливши- комповете от 20ст. скочиха над лев- малко ли е , холдингите от лев, някои стигнаха 15-18 лева, а дивидентните акции си дават на умните по 10-15 % всяка година..Докато чакаш Бедо- хората само от чакане в дивидентни акции взеха 50-60% без риск от АДСИЦ..Не е въпроса в дивидентите, а в усета и опита да избереш печелившата инвестиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
P.s. сравнение със Синергона - демоде бе Мафия
Ами на БФБ модите са най-абсурдното и бързо сменящо се нещо на света - колко модерни неща помним на БФБ? беше мода по приватизационни холдинги, по БТК, по компенсаторки, но Химко, по Кремиковци, по Патки и Мостове, по Монбат, по дивидентни акции е последната мода, по Атери и Еларг, която също ще отмине - въпросът е какво ще остане? Който търгува на база моди на БФБ - дългосрочно според мен е обречен да губи - нищо че краткосрочно ще има резултати, но накрая винаги ще има балтия.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми такива глупости, че не са длъжни говориха всички измамници на БФБ и крадяха, а Божков даже каза, че не го интересувало кои други имали акции и фалира фирмите си.Всички сериозни компании в цял свят са коректни към акционерите си и даже им се извиняват, когато не дават дивиденти.Тук винаги съм имал акции още от масовата прив.- фирмата е чудесна, но следя внимателно домузите- дано ме опровергаят и ще купя още акции
Не е прпоръка имам акции.
P.s. сравнение със Синергона - демоде бе Мафия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБенц , ама много грешни мисли в 3 реда.Ами то тук свястните експортни компании си дават дивиденти и МЦХ- в 5тицата на света в бранша си и Монбат и ХЕС..- да не говорим за Соди Девня- бившо публично..Просто има стандарти и ментета, но пазара ще изчисти ментаците маджовци с времетоАз съм парен много и вече боклуци не купувам, а ти пробваи и ми се обади да видим колко си спечелил повече от другитеРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТакава е реалнстта - аз не виждам компания в БГ която да може си позволи годни наред да дава силни дивиденти - последните две години кой даде стабилен дивидент - Атера и Бреф след като си ликвидираха основните активи - каймака - и какво правим после? С дивиденти няма да привлечем чужди инвеститори - само с евтини цени можем..не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа запад е така, щото като не даде една година дивидент а е можело да даде им разпродават акциите като боклуци. Каквито всъщност са. Щом някой не иска да дели печалбата да си държи акциите - това е нормалната практика за зряло дружество. А тук още има някакви мазохисти миноритари, които предпочитат да не се раздава дивидент. Ами да си се кефят на хартиикете тогава.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Бенц , ама много грешни мисли в 3 реда.Ами то тук свястните експортни компании си дават дивиденти и МЦХ- в 5тицата на света в бранша си и Монбат и ХЕС..- да не говорим за Соди Девня- бившо публично..Просто има стандарти и ментета, но пазара ще изчисти ментаците маджовци с времетоАз съм парен много и вече боклуци не купувам, а ти пробваи и ми се обади да видим колко си спечелил повече от другите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНа запад е така, понеже там подрепата на бизнеса е държавна политика. В БГ бизнеса е мачкан - няма нужда да бъде мачкат допълнително и от акционерите да изсмукват дивидент. Когато в БГ има нормалана бизнес среда, потребление, ликвидност в икономиката - тогава е норамално да искаме и да има дивиденти, но щом това го няма дивидентите са развни на погром над всяка една компания в БГ - има изключение, но аз съм против ... не случайно няма нито една БГ марка и известна фирма по света
Коментар
Коментар