IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бенц ти да не би да купи Синергона на наи ниската цена, а сега си помисли и провери след като хващаш дъната, колко повече щеше да спечелиш от ЕЛАРГ ако беше купил на дъното

Коментар

• добре БЕНЦ АМА ЗДРАВО ДРЪЖ БЕДО

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Бенц, ама пак много грешно бе човек..Ами за някои тези моди са печеливши- комповете от 20ст. скочиха над лев- малко ли е , холдингите от лев, някои стигнаха 15-18 лева, а дивидентните акции си дават на умните по 10-15 % всяка година..Докато чакаш Бедо- хората само от чакане в дивидентни акции взеха 50-60% без риск от АДСИЦ..Не е въпроса в дивидентите, а в усета и опита да избереш печелившата инвестиция
        Ех, ама си манипулатор...и Синергона беше 50-60 стотинки като Еларга - погледни го пак след 6, 12, 18 месеца, дали това което казваш за Еларга няма да е смешно? Не е ли 100% ръст за последните 12 месеца? какво ми сравняваш смешните дивиденти - който е купувал Синергон на 0.50 преди година сега е много добре, от която и да било дивидентна, отделно че потенциала си е абсолютно на линия, докато при дивидентните са надути до пръсване - никакъв потенциал... Абе, Киро не е препоръка

П.С. - знаех, че след мен ще скочат 10 души - засега 3-4 само очаквам и останалите хахаха
        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Бенц купи си и от другите шитове и на Краси- космоса са евтини и много други- те също ще поскъпна все някога

Коментар

• Не ги слушай Бенц - дръж си синергона - все някой трябва да ги държи и тези акции.

Коментар

• АА БЕНЦ - ЗАБРАВИХ ЗА ЕЛАРГ- СЕГА ВИЖ КОЛКО МЕСЕБА СТОЯХА НА 60-70-80СТ- А СЕГА КОЛКО СА- И СМЯТАИ ТЕЗИ МОДИ- СЛАДКИ МОДИ НАЛИ

Коментар

• Бенц, ама пак много грешно бе човек..Ами за някои тези моди са печеливши- комповете от 20ст. скочиха над лев- малко ли е , холдингите от лев, някои стигнаха 15-18 лева, а дивидентните акции си дават на умните по 10-15 % всяка година..Докато чакаш Бедо- хората само от чакане в дивидентни акции взеха 50-60% без риск от АДСИЦ..Не е въпроса в дивидентите, а в усета и опита да избереш печелившата инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение

P.s. сравнение със Синергона - демоде бе Мафия
                  Казах ви че много ще се смея
                  Ами на БФБ модите са най-абсурдното и бързо сменящо се нещо на света - колко модерни неща помним на БФБ? беше мода по приватизационни холдинги, по БТК, по компенсаторки, но Химко, по Кремиковци, по Патки и Мостове, по Монбат, по дивидентни акции е последната мода, по Атери и Еларг, която също ще отмине - въпросът е какво ще остане? Който търгува на база моди на БФБ - дългосрочно според мен е обречен да губи - нищо че краткосрочно ще има резултати, но накрая винаги ще има балтия.

Коментар

• СИНЕРГОНА И БЕДО СА МНОГО СКЪПИ ЗА АКЦИИ БОКЛУК

Коментар

Ами такива глупости, че не са длъжни говориха всички измамници на БФБ и крадяха, а Божков даже каза, че не го интересувало кои други имали акции и фалира фирмите си.Всички сериозни компании в цял свят са коректни към акционерите си и даже им се извиняват, когато не дават дивиденти.Тук винаги съм имал акции още от масовата прив.- фирмата е чудесна, но следя внимателно домузите- дано ме опровергаят и ще купя още акции
                      Днес направих пореден неуспешен опит да говоря с ДВИ - метнаха ме на някаква дама - по информация от нея дивидент а дано ама на дали. По важното е , че заводите работят на макс , аз лично много харесвам експортната ориентация и балансираните пазари. Последните две години с влизането на фонда нещата коренно се промениха, но може да се направи още много по предоставянето на информация - нека някой сподели ако има инфо за приходите от когенерация - там си е загадка.
                      Не е прпоръка имам акции.

P.s. сравнение със Синергона - демоде бе Мафия

Коментар

Бенц , ама много грешни мисли в 3 реда.Ами то тук свястните експортни компании си дават дивиденти и МЦХ- в 5тицата на света в бранша си и Монбат и ХЕС..- да не говорим за Соди Девня- бившо публично..Просто има стандарти и ментета, но пазара ще изчисти ментаците маджовци с времетоАз съм парен много и вече боклуци не купувам, а ти пробваи и ми се обади да видим колко си спечелил повече от другите
                        МЦХ е само изключение, което потвърждава правилото, и там цената на акция е скъпа - мерси какво ме интересува, че дава дивидент като плащам по 7 лв. ли колко е на акция - мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                          Такава е реалнстта - аз не виждам компания в БГ която да може си позволи годни наред да дава силни дивиденти - последните две години кой даде стабилен дивидент - Атера и Бреф след като си ликвидираха основните активи - каймака - и какво правим после? С дивиденти няма да привлечем чужди инвеститори - само с евтини цени можем..не е препоръка
                          Еми ние за това сме в чужбина. Слабо ме интересува че биовет се търгува на пе 4 като за мен няма нищо, като мога да си купя Ла рош на пе 17 но и с 3,5% дивидент и ръст на акцията от 80% за последната година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            На запад е така, щото като не даде една година дивидент а е можело да даде им разпродават акциите като боклуци. Каквито всъщност са. Щом някой не иска да дели печалбата да си държи акциите - това е нормалната практика за зряло дружество. А тук още има някакви мазохисти миноритари, които предпочитат да не се раздава дивидент. Ами да си се кефят на хартиикете тогава.
                            Такава е реалнстта - аз не виждам компания в БГ която да може си позволи годни наред да дава силни дивиденти - последните две години кой даде стабилен дивидент - Атера и Бреф след като си ликвидираха основните активи - каймака - и какво правим после? С дивиденти няма да привлечем чужди инвеститори - само с евтини цени можем..не е препоръка

Коментар

• Бенц , ама много грешни мисли в 3 реда.Ами то тук свястните експортни компании си дават дивиденти и МЦХ- в 5тицата на света в бранша си и Монбат и ХЕС..- да не говорим за Соди Девня- бившо публично..Просто има стандарти и ментета, но пазара ще изчисти ментаците маджовци с времетоАз съм парен много и вече боклуци не купувам, а ти пробваи и ми се обади да видим колко си спечелил повече от другите

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                                На запад е така, понеже там подрепата на бизнеса е държавна политика. В БГ бизнеса е мачкан - няма нужда да бъде мачкат допълнително и от акционерите да изсмукват дивидент. Когато в БГ има нормалана бизнес среда, потребление, ликвидност в икономиката - тогава е норамално да искаме и да има дивиденти, но щом това го няма дивидентите са развни на погром над всяка една компания в БГ - има изключение, но аз съм против ... не случайно няма нито една БГ марка и известна фирма по света
                                На запад е така, щото като не даде една година дивидент а е можело да даде им разпродават акциите като боклуци. Каквито всъщност са. Щом някой не иска да дели печалбата да си държи акциите - това е нормалната практика за зряло дружество. А тук още има някакви мазохисти миноритари, които предпочитат да не се раздава дивидент. Ами да си се кефят на хартиикете тогава.

Коментар

Working...
                                X